کد خبر: 3897848
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۵

روان‌شناسان جهادی شیراز به یاری نیازمندان آمدند

روان‌شناسان جهادی شیراز به یاری نیازمندان آمدند جمعی از روان‌شناسان و مشاوران شیراز در قالب گروه جهادی «هیوا» در ایام شیوع كرونا علاوه بر شناسایی نیازمندان و اقشار آسیب‌دیده برای ارائه خدمات مختلف به آنان، اقدام به تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی میان نیازمندان می‌كنند.

به گزارش ایكنا از فارس، جمعی از روان‌شناسان و مشاوران شیراز از مهرماه سال گذشته گروه جهادی به‌نام «هیوا» را برای انجام فعالیت‌های جهادی و به خصوص رسیدگی به نیازمندان راه‌اندازی كردند.

در دوره شیوع ویروس كرونا كه موجب ایجاد آسیب‌های زیادی به قشرهای مختلف مردم زد، این گروه جهادی نیز وارد عمل شدند و در مرحله‌های مختلفی اقدام به تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی میان نیازمندان به خصوص زنان سرپرست خانوار كردند.

این گروه به سرپرستی محمد صحت،‌ مشاور خانواده دانشگاه علوم پزشكی شیراز و پلیس فارس و مدیر مؤسسه آرامش روان پارس فعالیت می‌كند كه در آخرین فعالیت خود 100 بسته معیشتی را در شب سالروز ولادت امام حسن مجتبی(ع) میان نیازمندان توزیع كردند كه ارزش تقریبی هر بسته بیش از 250 هزار تومان بوده است.

علاوه بر این‌ها تاكنون دو نوبت طبخ و توزیع غذای گرم به‌صورت كاملاً بهداشتی توسط این گروه جهادی انجام شده است كه بناست این كار اطعام نیز در شب‌های احیا توسط گروه جهادی هیوا انجام شود.

محمد صحت در این رابطه به خبرنگار ایكنا گفت: تمام فعالیت‌های خیریه گروه جهادی هیوا از محل كمك‌های مردمی انجام می‌شود كه بحمد الهی تاكنون خیران همكاری و همراهی خوبی با ما داشته‌اند.

راه‌اندازی سایت و اپلیكشن «هیوا»

وی بیان كرد: به یاری خدا  به‌زودی سایت و اپلیکیشن گروه جهادی هیوا برای ارتباط بهتر با مردم آغاز به فعالیت خواهد كرد كه خیران و نیك‌اندیشان می‌توانند از طریق این سایت و اپلیكشن كمك‌های نقدی یا غیرنقدی خود را به گروه جهادی هیوا اعطا كنند.

این مشاور خانواده دانشگاه علوم پزشكی شیراز یادآور شد: علاوه بر این‌ها مردم می‌توانند افراد نیازمندی كه نیاز به حمایت دارند، را از طریق این سایت به گروه جهادی هیوا معرفی كنند تا بتوانیم از این افراد حمایت لازم را انجام دهیم.

صحت با یادآوری اینكه بسیاری از اعضای گروه جهادی «هیوا» سابقه فعالیت و كمك به مردم در بحران‌هایی نظیر زلزله سرپل ذهاب، سیل شیراز، لرستان و خوزستان را دارند، گفت: علاوه بر این‌ها اعضای گروه جهادی «هیوا» در بخش فعالیت‌های فرهنگی و مشاوره‌ای در قالب اردوهای جهادی اقدامات خوبی را انجام داد‌ه‌اند.

سرپرست گروه جهادی «هیوا» در پایان یادآور شد: اعضای این گروه همگی روان‌شناسان و مشاوران عضو انجمن مشاوره استان فارس هستند كه چند سالی است كارگروه مداخه در بحران را نیز راه‌اندازی كرده‌اند و طی این سال‌ها اقدامات بسیار خوبی در این رابطه انجام داده‌اند.

انتهای پیام
captcha