کد خبر: 3899094
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۵
نوآمدهای کرونا در جهان؛

از دوخت ماسک در کارگاه مُد و تبدیل هواپیمای مسافربری به باری تا رکود اقتصادی آلمان

درحالی که بیماری همه‌گیر کووید ۱۹ بشر را با چالشی بی‌سابقه روبه‌رو کرده، صنعت ترابری نیز مسیرهای تازه‌ای را در این بحران در پیش گرفته است که تبدیل هواپیمای مسافربری امارات به باربری از این جمله است، دولت آلمان اما پیش‌بینی کرده که با کاهش فعالیت‌های اقتصادی، درآمدهای مالیاتی کشور در این سال حدود ۱۰۰ میلیارد یورو نسبت به سال قبل از آن کاهش یابد.

نوآمدهای کرونا در جهان

به گزارش ایکنا، درحالی که بیماری همه‌گیر کووید ۱۹ بشر را با چالشی بی‌سابقه روبه‌رو کرده، صنعت ترابری نیز مسیرهای تازه‌ای را در این بحران در پیش گرفته است؛ غول‌هایی نظیر «دی‌پی ورلد» و «امارات اسکای کارگو» که در دبی مستقرند هم از این امر مستثنی نیستند.

امارات اسکای کارگو، به ‌لحاظ وزن، بیشترین محموله‌های بین‌المللی را جابه‌جا می‌کند. در حالیکه بازوی مسافربری هواپیمایی امارات با شیوع ویروس کرونا معلق شد،‌ شاخهٔ باربری این شرکت ناگزیر شد برای انتقال کالاهای اساسی و لوازم پزشکی بیشتر فعالیت کند.

از دوخت ماسک در کارگاه مُد و تبدیل هواپیمای مسافربری به باری تا رکود اقتصادی آلمان

از دوخت لباس مد تا دوخت ماسک

درحالیکه مشاغل جهان با کرونا تطابق پیدا می‌کنند، برخی شرکت‌ها تغییراتی کلی در محصولات و خدمات خود می‌دهند. حتی برخی تولیدکنندگان محصولات لوکس، حالا برای پزشکان و پرستاران لوازم بهداشتی تولید می‌کنند.

شورای مُد عرب که در امارات مستقر است، کارزاری به‌راه انداخته تا کارخانجات پوشاک به تولید لوازم بهداشتی نظیر ماسک بپردازند.

اما تولید ماسک ویژهٔ جراحی کار آسانی نیست. مرمر حلیم،‌ طراح لباس مصریِ مستقر در دبی می‌گوید: «در واقع چرخش بزرگی است. ساخت و دوخت ماسک کار آسانی نیست. باید محصولی بسازید که از جان مردم محافظت کند. روزانه ۱۰ تا ۲۰ هزار ماسک می‌سازیم و هدفمان آن است که به‌حد نیاز تولید کنیم تا همه بتوانند از خود محافظت کنند.»

فرانسه اولویت نخست آمریکا در دریافت واکسن کرونا را رد کرد

فرانسه اولویت نخست آمریکا در دریافت واکسن کرونا را رد و تأکید کرد که این واکسن باید کالایی عمومی برای تمام جهان باشد و دسترسی برابر همه کشورهای جهان به چنین واکسنی موضوعی بدیهی است.

در این ارتباط «ادوارد فیلیپ»، نخست وزیر فرانسه اعلام کرده است که واکسن کووید ۱۹ باید کالایی عمومی برای تمام جهان باشد و دسترسی برابر همه کشورهای جهان به چنین واکسنی موضوعی بدیهی است.

افزایش حدود 10600 نفری ابتلا به کرونا در روسیه

آمار جدید دولت روسیه از موارد ابتلا و فوتی روزانه کرونا نشان می‌دهد، شمار مبتلایان به 262 هزار و 843 نفر و تعداد فوتی‌های این ویروس 2418 تن افزایش یافته است.نوآمدهای کرونا در جهانمرکز ویژه دولت روسیه برای مقابله با ویروس کرونا امروز جمعه اعلام کرد، طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۵۹۸ مورد جدید ابتلا و ۱۱۳ مورد فوت ثبت شده است.

بنا بر گزارش خبرگزاری تاس، با احتساب موارد جدید ابتلا و فوتی در روسیه، تا به امروز ۲۶۲ هزار و ۸۴۳ نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و ۲۴۱۸ نفر جانشان را از دست داده‌اند.

اسلوونی، پیشگام در اعلام پایان همه‌گیری کرونا

دولت اسلوونی که در اواسط ماه مارس گذشته(۲۲ اسفند) از شیوع ویروس کرونا در این کشور خبر داده بود، به عنوان اولین عضو اتحادیه اروپا، پایان همه‌گیری این بیماری را اعلام کرد.

به گزارش روز جمعه شبکه یورو نیوز، دولت اسلوونی شب گذشته در بیانیه‌ای اعلام کرد: اتباع کشورهای اتحادیه اروپا که اکنون به اسلوونی می‌آیند، دیگر ملزم به رعایت قرنطینه هفت روزه نیستند.

آمارها نشان می‌دهند که در دو هفته اخیر در این کشور که بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت دارد، تنها هفت مورد ابتلا به ویروس کرونا ثبت شده است.

چین یک ماه بدون مرگ ناشی از کرونا سپری کرد

کمیسیون بهداشت ملی چین روز جمعه گزارش کرد که در این کشور برای یک ماه هیچ کسی به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست نداده است.

این بیانیه می‌افزاید که در زمان حاضر کمتر از ۱۰۰ نفر به دلیل ابتلا به این ویروس در چین تحت درمان هستند و در ۳۰ روز گذشته هیچ مورد فوتی اعلام نشده است.

نوآمدهای کرونا در جهان

همچنین امروز فقط ۴ مورد جدید ابتلا به کرونا در چین به ثبت رسید که مربوط به شهر «جی لین» در استان «جی لین» واقع در شمال شرق چین است.

در مجموع از ابتدای شیوع کرونا تا کنون در چین ۸۲ هزار و ۹۳۳ نفر مبتلا شده اند که اکثر آنها در پنج ماه گذشته درمان شده و بیمارستان‌ها را ترک کرده‌اند.

پاکستان کادر پزشکی به کویت اعزام می‌کند

 دولت پاکستان به درخواست کویت، کادر پزشکی شامل متخصص و پرستار را به این کشور اعزام می‌کند.

به گزارش وزارت توسعه نیروی انسانی، گردشگری و امور اتباع مقیم خارج، دولت اسلام‌آباد با هدف مقابله مشترک علیه ویروس کووید-۱۹ کادر پزشکی و پرستار به کویت اعزام می‌کند.

ذوالفقار بخاری، وزیر توسعه نیروی انسانی پاکستان امروز (جمعه) به رسانه‌ها گفت: این کشور تیم ۶۰۰ نفره از متخصصان، پزشکان و پرستاران را به کویت اعزام خواهد کرد.

وی افزود: شیوع کرونا در کویت موجب سرگردانی پاکستانی‌های مقیم این کشور شد و اکنون ۵۵۰۰ پاکستانی خواستار بازگشت به کشور هستند.

آلمان خود را برای رکود اقتصادی آماده می‌کند

بنا بر گزارش‌های رسمی منتشر شده در روز جمعه تولید ناخالص داخلی آلمان، اقتصاد اول اروپا، در سه ماهه نخست سال جاری میلادی در مقایسه با سه ماهه قبل از آن ۲.۱ درصد و در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۲.۵ درصد افت داشته است. این میزان کاهش رشد، هرگز در این کشور از زمان بحران مالی سال ۲۰۰۸ میلادی به این سو دیده نشده است.

عمده دلیل کاهش نرخ رشد، شیوع کرونا بوده که باعث توقف فعالیت‌های اقتصادی، کاهش سطح تجارت و کاهش قابل توجه میزان مصرف شده است.

از دوخت ماسک در کارگاه مُد و تبدیل هواپیمای مسافربری به باری تا رکود اقتصادی آلمان

به نوشته یورونیوز پیش‌بینی تحلیلگران مالی برای سه ماهه دوم سال جاری حاکی از آن است که طی ماه‌های آوریل تا ژوئن، تولید ناخالص داخلی آلمان بار دیگر با سقوطی ۱۰ درصدی نسبت به سال گذشته روبه‌رو می‌شود که طی ۵۰ سال اخیر بی‌سابقه خواهد بود.

دولت آلمان نیز پیش‌بینی کرده است که با کاهش فعالیت‌های اقتصادی، درآمدهای مالیاتی کشور در این سال حدود ۱۰۰ میلیارد یورو نسبت به سال قبل از آن کاهش یابد.

انتهای پیام
captcha