کد خبر: 3904247
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۲:۱۵
ذاکرین مطرح کرد:

تلاش برای توانمندسازی خانواده‌های دانش‌آموزان فارس در مسائل تربیتی

تلاش برای توانمندسازی خانواده‌های دانش‌آموزان فارس در مسائل تربیتی مسئول اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان استان فارس با بیان اینکه بخش عظیمی از فضای تعلیم و تربیت توسط پدر و مادر صورت می‌گیرد گفت: به همیندلیل نسبت به این قضیه هم برنامه داشته‌ایم و داریم و خانواده‌ها را با مسائلی که بتواند به رشد و هدایت فرزندشان کمک کند، توانمند و آشنا می‌سازیم.

به گزارش ایکنا از فارس، روح‌الله ذاکرین، مسئول اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان استان فارس عصر چهارشنبه، 21 خردادماه در نشست با مدیرکل آموزش و پرورش استان که با موضوع واکاوی اسناد بالا دستی نظام تعلیم و تربیت و نقش تشکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان برگزار شد، با تاکید بر رخ دادن اقدامات جدی‌تردر حوزه مسائل تربیتی گفت: یکی از رسالت‌های تشکل‌های دانش‌آموزی از جمله اتحادیه این است که در کنار سیستم رسمی کشور بتواند کمک کند و نقش مکمل داشته باشد.

وی افزود: در این مدت در همین مسیر اقدامات خوبی انجام دادیم و توانستیم بر اساس آن رسالت، مأموریت‌ها و اهداف تشکیلاتی خودمان کارهایی برای دانش‌آ‌موزانی که در مدارس مشغول به فعالیت هستند را به سرانجام برسانیم.

ذاکرین ادامه داد: برخی از مجموعه فعالیت‌هایی که انجام می‌شود، تمرکز پیدا کرده در خود مدرسه و برخی از آن فعالیت‌ها هم هویتی به دانش‌آموز داده تا بتواند در عرصه شهری، استانی و ملی در سطوح مختلف فعالیت‌هایی را انجام دهد.

مسئول اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌‌آموزان استان فارس گفت: در قرارگاه‌های دانش‌آموزی که در اختیار داریم، دانش‌آموزان بر اساس تقسیم‌بندی صورت گرفته در قرارگاه‌های مختلف مدرسه‌ای، شهری، استانی و ملی تقسیم‌بندی می‌شوند و با آن نگاهی که به آن‌ها محول می‌شود، برنامه‌ریزی و جریان‎سازی صورت می‌گیرد و کارها را دنبال می‌کنند.

وی با بیان اینکه در کنار آن فعالیت‌هایی که برای دانش‌آموزان مدنظر گرفته‌ایم، از فضای خانواده دانش‌آموزان غافل نشده‌ایم، گفت: یکی از نکاتی که در سند تحول به آن اشاره شده توجه به این نکته است و برای خانواده دانش‌آموز هم چون به این نکته اعتقاد داریم که بخش عظیمی از فضای تعلیم و تربیت توسط پدر و مادر صورت می‌گیرد نسبت به این قضیه هم برنامه داشته‌ایم و داریم. خانواده‌ها را با مسائلی که بتواند به رشد و هدایت فرزندشان کمک کند، توانمند و آشنا می‌سازیم.

ذاکرین همچنین با اشاره به تعاملات صورت گرفته توسط اتحادیه فارس در سطح استان گفت: در کنار همه این مسائل تعاملات و هم‌افزایی‌های خوب بین دستگاهی با ارگان‌ها و نهادهای فرهنگی ایجاد شده تا بتوانیم از ظرفیت آن‌ها به نفع دانش‌آموزان استفاده کنیم. برخی موارد ممکن است همراه با کمبودهای سخت‌افزاری و نرم‌افزاری باشد که توانستیم بر اساس همین تعاملات کارها را دنبال کنیم.

مسئول اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌‌آموزان استان فارس اظهار کرد: نکته قابل توجه دیگر این است که دغدغه‌های ما در تمام فعالیت‌ها و برنامه‌ها مبتنی بر اسناد بالا دستی از جمله سند تحول استو ساحت شش گانه آن است که کنار این مورد خود اتحادیه هم برای جاری‌سازی و عملیات‌سازی سند تحول یک منظومه فکری تربیتی زیر نظر نماینده مقام معظم رهبری(مدظله) حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری، ریاست شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در مؤسسه فرهنگی آینده‌سازان تدوین کرد.

وی همچنین با اشاره به کتاب منظومه فکری ـ تربیتی جوان و نوجوان اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان  گفت: این کتاب دقیقاً بر اساس پایه تحصیلی و جنسیت دانش‌آموز مشخص شده که باید چه اتفاقی برایش بیفتد تا آن سند عملیاتی‌تر شود.

ذاکرین ادامه داد: سند تحول به‌عنوان یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری(مدظله) باید در فضای آموزش و پرورش در فضای تعلیم و تربیت رسمی کشور محقق شود. ما نیز اعتقاد داریم در کنار مسائل علمی و درسی که می‌تواند برای دانش‌آموزان اولویت باشد باید به پنج ساحت دیگر تربیتی هم پرداخته شود تا در نهایت یک رشد متوازن برای دانش‌آموزان محقق شود.

انتهای پیام
captcha