کد خبر: 3904493
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۴

توزیع بسته ارزاق در بین عوامل موقوفه بهشت هاجر ملایر

معاون فرهنگی اداره اوقاف و امور خیریه ملایر گفت: در راستای اجرای امینانه نیت واقف خیراندیش مرحوم سیف‌الدوله و در راستای تجلیل از عوامل مجموعه موقوفه بهشت هاجر ملایر در ایام شیوع ویروس کرونا، 28 بسته حمایتی در بین این افراد توزیع شد.

توزیع بسته ارزاق در بین عوامل موقوفه بهشت هاجر ملایرحمیدرضا نوروزی، معاون فرهنگی اداره اوقاف و امور خیریه ملایر، در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، اظهار کرد: از زمان شیوع کرونا اداره اوقاف در راستای حمایت از خانواده‌های نیازمند و آسیب‌دیده از کرونا اقدامات زیادی داشته است.
وی افزود: همزمان با ابلاغیه فرمان رهبری مبنی بر اجرای رزمایش کمک مومنانه این اداره نیز ۲ هزار بسته ارزاق با مبلغ ۶۰۰ میلیون تومان را بین خانواده‌های آسیب‌دیده از کرونا و سایر خانواده‌های نیازمند شناسایی شده توزیع کرد.
معاون فرهنگی اداره اوقاف و امور خیریه ملایر در ادامه گفت: در راستای اجرای امینانه نیت واقف خیراندیش مرحوم سیف‌الدوله نیز در روز گذشته و همچنین در راستای تجلیل و تکریم از همه عوامل زحمتکش مجموعه موقوفه بهشت هاجر در ایام شیوع ویروس کرونا ۲۸ بسته حمایتی در بین این افراد توزیع شد.
وی ارزش این بسته را هشت میلیون تومان برشمرد و‌گفت: این بسته‌ها شامل اقلام مختلف، گوشت، برنج، رب، قند و شکر و... بوده است.

انتهای پیام
captcha