کد خبر: 3905244
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۵

برپایی جشن تكلیف دانش‌آموزان مكلف فارس به‌صورت مجازی

برپایی جشن تكلیف دانش‌آموزان مكلف فارس به‌صورت مجازی مدیرکل آموزش و پرورش فارس از برگزاری جشن تکلیف دانش‌آموزان مكلف به‌صورت مجازی خبر داد و گفت: در این زمینه از اولیای دانش‌آموزان خواسته شد تا از این مراسم معنوی کلیپ تهیه و از طریق فضای مجازی به مدیران مدارس تحویل دهند.

به گزارش ایكنا از فارس، فرهاد اسماعیلی، مدیركل آموزش و پرورش فارس امروز، 27 خردادماه در جلسه کمیته همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش استان در تشریح برخی از فعالیت‌های آموزش و پرورش فارس در زمان شیوع کرونا ویروس گفت: در پی تعطیلی مدارس معلمان به‌صورت خودجوش به آموزش دانش‌آموزان به‌صورت مجازی پرداختند و راه‌اندازی شبکه آموزشی دانش‌آموزان «شاد» نیز کار بزرگی بود که توسط وزارت متبوع انجام شد و مورد حمایت رهبرمعظم انقلاب نیز قرار گرفت.

وی از برگزاری جشن تکلیف دانش‌آموزان مكلف به‌صورت مجازی خبر داد و گفت: در این زمینه از اولیای دانش‌آموزان خواسته شد تا از این مراسم معنوی کلیپ تهیه و از طریق فضای مجازی به مدیران مدارس تحویل دهند که با استقبال خوب خانواده دانش‌آموزان مواجه شد.

اسماعیلی با اشاره به کارکردهای شبكه شاد در ابعاد مختلف آموزشی، پرورشی و تربیتی گفت: شبکه شاد صرفاً برای مسئله بحران کرونا طراحی نشده بلکه یک سامانه ملی، داخلی و بومی است، برای ارائه فعالیت‌های آموزشی و پرورشی در وضعیت‌های اضطراری که ممکن است در حوزه آموزش و پرورش پیش آید و ارتباط ما با دانش‌آموزان و اجتماع حفظ شود.

وی همچنین به برگزاری مسابقات چندگانه قرآن به‌صورت مجازی و رزمایش کمک مؤمنانه معلمان و دانش‌آموزان اشاره کرد و گفت: با شیوع ویروس کرونا، علاوه بر راه‌اندازی آموزش‌های مجازی و ایجاد آرامش در فضای عمومی جامعه و در بین خانواده‌ها، آموزش و پرورش و فرهنگیان فارس با در نظر گرفتن مسئولیت اجتماعی خود، اقدامات مختلفی انجام دادند که تولید ماسک و مواد ضدعفونی مورد تایید علوم پزشکی توسط هنرستان و حضور داوطلبانه همکاران در ضدعفونی کردن سطح شهر و مدارس و مراکز مختلف  از آن جمله است.

مدیركل آموزش و پروشر فارس ادامه داد: بر همین اساس تاکنون 100هزار ماسک استاندارد مورد تأیید علوم پزشکی در هنرستان‌ها و علاوه بر آن  200 هزار ماسک هم در حوزه سوادآموزی تولید شده است که در برگزاری امتحانات نهایی که هم‌اکنون به‌صورت حضوری در حال انجام است نیز از این تولیدات برای حفاظت دانش‌آموزان استفاده می‌شود.

اسماعیلی در ادامه ضمن تقدیر از کمک‌های سپاه فجر استان به آموزش و پرورش در زمان شیوع ویروس کرونا، گفت: از جمله این اقدامات می‌توان به در اختیار قرار دادن 400 سالن توسط سپاه فجر استان برای برگزاری امتحانات و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی اشاره کرد که در این زمینه یک عزم استانی اتفاق افتاد.

جذب و آموزش 65 طلبه و آموزش 50 تن از روحانیون مستقر به‌صورت متمرکز در شیراز، اعزام یک هزار و 350 نفر از مبلغین مناسبتی بدون احتساب روحانیون طرح هجرت و مبلغین بومی اداره اوقاف، بازدید 4 هزار و 425 نفر از دانش‌آموزان از حوزه‌های علمیه، فعالیت 110 روحانی مستقر و اجرای طرح پیوند مسجد و مدرسه در 376 مورد از دیگر اقدامات و فعالیت‌های انجام شده در سال تحصیلی جاری در قالب کمیته همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش استان بود که اسماعیلی به آن‌ها اشاره کرد.

وی با اشاره به اجرای طرح مدارس هیئت امنایی در استان، گفت: پیشنهاد اجرای این طرح برای توسعه مدارس امین استان با تأکید بر حفظ جایگاه این مدارس مطرح شد و در این زمینه اختیار لازم به خود این مدارس داده شده است.

انتهای پیام
captcha