کد خبر: 3907358
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۳

اعلام زمان برگزاری آزمون اعطای مدرک به حافظان / انتخاب ۴ حوزه امتحانی در فارس

اعلام زمان برگزاری آزمون اعطای مدرک به حافظان / انتخاب ۴ حوزه امتحانی در فارس سرپرست اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی فارس از برگزاری آزمون پانزدهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک به حافظان قرآن در روز جمعه، ۲۷ تیرماه خبر داد و گفت: این آزمون در ۴ حوزه امتحانی در فارس برگزار می‌شود.

سیدحمید موسوی، سرپرست اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی فارس در گفت‌وگو با ایكنا از فارس، با بیان اینكه آزمون پانزدهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرك به حافظان قرآن در تاریخ جمعه، 27 تیرماه جاری برگزار خواهد شد، گفت: این آزمون در ساعت 9 صبح همزمان با سراسر كشور اجرا خواهد شد.

وی افزود:‌ این آزمون در 4 حوزه امتحانی شامل شیراز، داراب، استهبان و گراش با مشاركت 457 نفر برگزار خواهد شد كه تا ساعت 12:30 ادامه خواهد داشت البته ساعت آزمون برای رشته‌های مختلف متفاوت خواهد بود.

موسوی محل برگزاری آزمون حوزه شیراز را دبیرستان پسرانه استعدادهای درخشان واقع در بلوار مدرس اعلام كرد و گفت: ثبت‌نام این آزمون هر سال از نیمه بهمن آغاز شده و معمولاً تا یك ماه ادامه دارد كه علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام باید به سایت تلاوت مراجعه كنند.

سرپرست اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی فارس یادآور شد:‌ همچنین علاقه‌مندان جهت كسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت تلاوت مراجعه كرده و پس از ثبت‌نام در آزمون‌های كتبی و عملی شركت كنند كه در نهایت به پذیرفته‌شدگان گواهی‌نامه از سوی سازمان دارالقرآن‌الكریم اعطا خواهد شد.

وی با بیان اینكه این مدرك از معتبرترین مدرك قرآنی كشور است كه دارندگان آن از چندین مزایا برخوردار می‌شوند، معادل‌سازی در دانشگاه و مدرسه برای حافظان 10 جزء تا حفظ كل، جذب در ارگان‌های مختلفی كه نظرشان جذب نیروهای قرآنی است، اعطای تسهیلات وام و غیره را از جمله این مزایا برشمرد.

انتهای پیام
captcha