کد خبر: 3907483
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۹ - ۰۵:۰۰

توجه به ارزش‌های اسلامی و بیانیه گام دوم انقلاب در ارزیابی دستگاه‌ها مدنظر قرار گیرد

توجه به ارزش‌های اسلامی و بیانیه گام دوم انقلاب در ارزیابی دستگاه‌ها مدنظر قرار گیرد استاندار فارس خواستار توجه به مباحث فرهنگی و ارزش‌های اسلامی و همچنین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در ارزیابی از دستگاه‌های اجرایی استان شد.

به گزارش ایکنا از فارس، عنایت‌الله رحیمی، استاندار فارس عصر یکشنبه، 8 تیرماه در جلسه شورای راهبردی توسعه مدیریت استان با بیان اینکه معیارهای ارزیابی دستگاه‌های اجرایی باید در چارچوب خدمت‌رسانی و جلب رضایت مردم تدوین شود، گفت: ارزیابی و تعیین شاخص‌ها، موضوعی علمی و میان رشته‌ای است و از روش تحقیق و ارزیابی اقتصادی، اقتصاد مهندسی و از طریق‌های مختلف سنجش بهره می‌برد

وی افزود: اگر ارزیابی دستگاه‌های اجرایی استان با مشورت دانشگاه‌ها صورت گیرد اثرگذاری آن در میان مدت و بلند مدت بیشتر خواهد بود.

رحیمی با تأکید بر اینکه ارزیابی و شاخص‌های مرتبط با آن باید موجب ریل‌گذاری برای تکامل دستگاه‌ها شود، افزود: توجه به اهداف دولت تدبیر و امید و اجرایی کردن آن‌ها باید در تعیین شاخص‌ها مورد توجه قرار گیرد.

استاندار فارس با بیان اینکه استفاده از تبصره‌های ۱۸ و ۱۹، تهاتر و فروش اموال دولتی باید به‌عنوان شاخص ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی مورد توجه قرار داشته باشد، گفت: معیارهایی مانند بهره‌مندی بیشتر از منابع داخلی دستگاه‌ها، جذب اعتبارات، جذب تسهیلات و توجه به محیط زیست به‌عنوان بستر حیات برای همه فعالیت‌ها باید در ارزیابی دستگاه‌های اجرایی لحاظ شود.

وی با بیان اینکه استفاده از بانوان و جوانان در اداره امور کشور از جمله تاکیدات نظام و دولت تدبیر و امید است، گفت: توجه به مباحث فرهنگی و ارزش‌های اسلامی باید در ارزیابی دستگاه‌های اجرایی مورد توجه باشد زیرا همه نظام جمهوری اسلامی ایران فرهنگی و ارزشی است.

رحیمی خواستار توجه به موضوع بیانیه گام دوم در ارزیابی دستگاه‌های اجرایی شد و ادامه داد: دستگاه‌های اجرایی استان فارس باید همگی بالاتر از میانگین کشوری باشند و معیارهایی همچون واگذاری پروژ‌ه‌های تملک شده توسط بانک‌ها و میزان وصول مطالبات بانک‌ها نیز در ارزیابی‌ها مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته سال رونق تولید و سال جاری به‌عنوان جهش تولید نامگذاری شده است، ادامه داد: معیارهایی مرتبط با این دو موضوع باید در ارزیابی دستگاه‌های اجرایی مورد توجه قرار گیرند.

نماینده عالی دولت تدبیر و امید در استان فارس با تأکید بر اینکه مسائل مورد توجه مقامات ارشد نظام مانند ملاقات‌های عمومی که موجب رفع مشکلات مردم می‌شود و سفرهای شهرستانی باید در ارزیابی دستگاه‌ها لحاظ شود، گفت: اگر دستگاه اجرایی موفق شده باشد چند پله، رتبه استان را در سطح کشور افزایش دهد این موضوع می‌تواند به‌عنوان یک معیار مهم در ارزیابی‌ها مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه رضایت‌مندی مردم از فعالیت‌های دستگاه‌های اجرایی عامل بسیار مهمی در ارزیابی دستگاه‌های اجرایی است، افزود: از دیگر مسائل مورد توجه در ارزیابی دستگاه‌های اجرایی، کاهش هزینه‌ها، صرفه‌جویی، فسادستیزی و عدالت‌طلبی است که مورد تاکید مقام معظم رهبری و بزرگان نظام است.

نماینده عالی دولت در استان فارس همچنین خواستار برطرف شدن ضعف در اطلاع‌رسانی به مردم و دستگاه‌های ملی در زمینه خدمات و عملکرد دستگاه‌های اجرایی استان شد.

انتهای پیام
captcha