کد خبر: 3907632
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۰

اعلام نتایج جشنواره ملی «هر خانواده، یك كانون یاریگران زندگی» در فارس

اعلام نتایج جشنواره ملی «هر خانواده، یك كانون یاریگران زندگی» در فارس مدیرکل آموزش و پرورش فارس اعلام كرد: بیش از 20 هزار و سیصد اثر از سراسر کشور برای شرکت در جشنواره ملی «هر خانواده، یک کانون یاریگران زندگی» به دبیر خانه این جشنواره در آموزش و پرورش فارس ارسال شد که از این تعداد، یک هزار اثر حائز رتبه‌های اول تا سوم شدند.

به گزارش ایكنا از فارس، فرهاد اسماعیلی، مدیركل آموزش و پرورش فارس امروز، 9 تیرماه در جمع خبرنگاران پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و استفاده از ظرفیت‌های مختلف و تبدیل موقعیت‌های مختلف به فرصت در این راستا را از مهم‌ترین رویکردها در آموزش و پرورش دانست و گفت: در همین راستا جشنواره کشوری «هر خانواده، یک کانون یاریگران زندگی» ویژه خانواده‌ها در دوران کرونا و به‌میزبانی اداره مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی آموزش و پرورش فارس برگزار شد.

وی با اشاره به تعطیلی مدارس ناشی از شیوع ویروس کرونا  و لزوم تداوم مباحث آموزشی و توجه به ترویج و فرهنگ‌سازی، گفت: از رسالت‌های اصلی آموزش و پرورش، توانمندسازی همه جانبه دانش‌آموزان، اولیا و کارکنان در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است.

اسماعیلی بیان كرد: بیش از 20 هزار و سیصد اثر از سراسر کشور برای شرکت در جشنواره ملی «هر خانواده، یک کانون یاریگران زندگی» به دبیر خانه این جشنواره در آموزش و پرورش فارس ارسال شد که از این تعداد، یک هزار اثر در قالب کلیپ و نقاشی و کاردستی و دلنوشته و .... به‌عنوان رتبه های اول تا سوم توسط کمیته داوری انتخاب شد.

مدیركل آموزش و پرورش فارس بیان كرد: مشارکت خانوادگی در فعالیت‌های آموزشی، ترویجی و فرهنگی از مهم‌ترین اهداف و برنامه‌هایی است که در اجرای این رسالت بزرگ بسیار تأثیرگذار است و جشنواره ذکر شده در همین راستا، به‌صورت مجازی برگزار شد.

وی با تأکید بر نقش خانواده و اهمیت شعار«در خانه بمانیم»، گفت: به‌منظور خلاقیت، نوآوری و اجرای برنامه‌های جذاب و پر کردن اوقات فراغت فعال دانش‌آموزان جهت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و ویروس کرونا، این جشنواره با محورهای «در خانه بمانیم، عشق‌ورزی در خانواده، تعامل در خانواده، کمک والدین به فرزندان، ایجاد نشاط در خانه، بازی‌های خانوادگی، کمک فرزندان به والدین و برنامه‌ریزی درسی» بود که از سوی دانش‌آموزان، اولیا و کارکنان مورد استقبال بی‌نظیری قرار گرفت.

اسماعیلی درباره شرایط و نحوه تقدیر از آثار منتخب نیز گفت: جایزه و لوح تقدیر مقام‌های اول از طرف مدیرکل اداره امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش و لوح تقدیر مقام‌های دوم و سوم برعهده استان فارس و تهیه هدایا نیز بر عهده هر کدام از استان‌های دارای آثار منتخب است.

انتهای پیام
captcha