کد خبر: 3911935
تاریخ انتشار : ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۹
در 4 ماهه امسال انجام شد؛

اهدای 1225 فقره جهیزیه به زوج‌های نیازمند فارس

اهدای 1225 فقره جهیزیه به زوج‌های نیازمند فارس 1225 نفر از فرزندان مددجویان تحت حمایت کمیته امداد فارس در 4 ماهه ابتدایی امسال با اعتبار 81 میلیارد ریال کمک‌ هزینه خرید جهیزیه و هدیه ازدواج دریافت کردند.

به گزارش ایكنا از فارس، محمد بذرافشان، مدیرکل کمیته امداد استان فارس امروز، اول مردادماه در جمع خبرنگاران با اشاره به سالروز پیوند آسمانی حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) گفت: پرداخت کمک ‌هزینه ازدواج به زوج‌های جوان تحت حمایت از سرفصل‌های مهم حمایتی این نهاد است که مشارکت مردم و خیران در تأمین جهیزیه، موجب ترویج فرهنگ ازدواج در بین جوانان و کمک به نیازمندان می‌شود.

وی با بیان اینکه در 4 ماهه امسال 1225 فقره کمک هزینه جهیزیه و ازدواج به ارزش 81 میلیارد ریال به مددجویان استان پرداخت شده است، اضافه کرد: از تعداد مذکور، 300 فقره جهیزیه در این روز فرخنده شامل 14 قلم کالا و یک بسته فرهنگی به مددجویان احا حمایت اهداد شده است.

مدیرکل كمیته امداد فارس در پایان یادآور شد: همچنین در مدت مذکور 500 مورد وام کارگشایی ازدواج به  ارزش 35 میلیارد ریال نیز پرداخت شده است.

انتهای پیام
captcha