به گزارش ایکنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی روز گذشته حجتالاسلام حسین میرزایی و حجتالاسلام اکبر احمدپور را به عنوان اعضای ناظر مجلس در شورای تخصصی توسعه فرهنگ قرآنی انتخاب کردند. بدین منظور ایکنا در گفتوگو با حجتالاسلام میرزایی به تشریح نقش این شورا در توسعه فرهنگ قرآنی پرداخته که به شرح ذیل است:
حجتالاسلام والمسلمین میرزایی، منتخب مردم اصفهان در مجلس یازدهم، در گفتوگو با ایکنا در این باره اظهار کرد: تا به امروز و از زمان آغاز به کار مجلس یازدهم جلسه شورای توسعه فرهنگ قرآنی با حضور ناظران مجلس برگزار نشده تا گزارش عملکردی از سوی شورا ارائه شود و بتوان براساس آن گزارش عملکرد اظهارنظر کارشناسی دقیق انجام داد.
وی افزود: به عنوان یک مبنا و اصل کلی باید به دنبال کیفیت و تولید انبوه در تولیدات قرآنی بود. در توزیع محصولات قرآنی باید به دنبال تحقق عدالت بود و در نهایت در حوزه مدیریت فضای قرآنی براساس عقلانیت و تدبیر عمل کرد تا در عمل فرهنگ قرآنی بیش از پیش در جامعه گسترش یابد.
میرزایی درباره امکان عملی شدن اشاعه فرهنگ قرآنی در جامعه گفت: چهار نگاه عمده درباره اجرای آموزههای قرآنی در جامعه وجود دارد؛ عدهای به این مسئله مقاومت شدید دارند و آن را نشدنی میدانند و با تعجب میپرسند آیا واقعاً قرآن در سبک زندگی، اقتصاد، سیاست و مدیریت حرفی برای گفتن دارد؟ برخی معتقدند که همه ابعاد زندگی در قرآن وجود دارد اما تنها در سطح شعار و ظاهر پیش میروند. عده دیگری در برخی بخشها به قرآن رجوع کرده و آموزهها و دستورالعملهای این کتاب آسمانی را در آن بخش اجرا کردهاند اما آن را به همه بخشها تعمیم نمیدهند. همچنین، افرادی نیز معتقدند که نه تنها اصول و آموزههای قرآنی در حوزههای مختلف پیشینه و سابقه عملی شدن دارد که مستند نیز شده و الگوی آن هم وجود دارد و لذا به این نتیجه میرسند فرهنگ قرآنی در جامعه قابل گسترش است.
وی اظهار کرد: بنده به همین نگاه آخر اعتقاد دارم و بر این باورم که منبع اصیل الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، قرآن کریم است و مبانی و چارچوبهای آن باید از قرآن استخراج شود تا با گسترش چنین فرهنگی در طول زمان بتوان تمدن نوین اسلامی را پیریزی کرد.
میرزایی بیان کرد: بر همین مبنا محور اصلی تمرکزم به عنوان عضو ناظر مجلس در شورای توسعه فرهنگ قرآنی بر چگونگی اجرای این نگاه به قرآن است. در واقع این شورا باید از روخوانی و روانخوانی قرآن تا استفاده محتوایی حداکثری از این کتاب آسمانی را با هدف ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه مورد توجه قرار دهد.
انتهای پیام