مجید فروتن، معاون فرهنگی اداره ارشاد اسلامی استان همدان، در گفتوگو با ایکنا از همدان، از بهرهبرداری مجتمع «شهید سلیمانی» در شهرک مدنی همدان خبر داد و گفت: این مجتمع در بخشهای فرهنگی، هنری و قرآنی فعال خواهد بود.
معاون فرهنگی اداره ارشاد اسلامی استان همدان افزود: این مجتمع به مساحت ۵ هزار متر مربع یکی از طرحهای فرهنگی استان است که با حمایتهای دولت و تخصیص اعتبار، طی روزهای آینده به بهره برداری خواهد رسید.
وی ادامه داد: موزه هنرهای معاصر، تالار بزرگ شهر و مجتمعهای فرهنگی شهرهای مریانج، زنگنه و فیروزان از طرحهای مهم استان هستند که با تدبیر دولت رونق گرفته و در حال اجرای عملیات عمرانی هستند.
فروتن ادامه داد: مجتمع شهید مظاهری شهر مریانج در حال تجهیز سالن سینماست و به زودی به بهرهبرداری خواهد رسید، موزه هنرهای معاصر همدان نیز سال آینده به بهرهبرداری خواهد رسید.
معاون فرهنگی اداره ارشاد اسلامی استان همدان ادامه داد: مجتمع فرهنگی و هنری شهر زنگنه نیز با پیشرفت ۹۰ درصدی رسیده و با تخصیص ۲ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز تکمیل و آماده تحویل به مردمان فرهنگ دوست این منطقه میشود.
انتهای پیام