کد خبر: 3917205
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۷

تمام اقدامات در فارس ذیل عنوان سومین حرم اهل بیت(ع) انجام شود

تمام اقدامات در فارس ذیل عنوان سومین حرم اهل بیت(ع) انجام شود فرمانده سابق سپاه فجر و مشاوره فرمانده‌كل سپاه با بیان اینكه یكی از فرصت‌های استان فارس عنوان سومین حرم اهل بیت(ع) است، بر لزوم انجام تمام اقدامات در این استان ذیل عنوان مذكور تأكید كرد.

به گزارش ایكنا از فارس، سردار سیدهاشم غیاثی، فرمانده سابق سپاه فجر فارس و مشاوره فرمانده‌كل سپاه امروز، 27 مردادماه در مراسم تودیع خود با بیان اینکه رزق پاسداری را قدر بدانیم و تمام کارهایمان از روی اخلاص باشد، گفت: خدا را شاکرم که توانستم 4 سال در خدمت مردم و بسیجیان استان فارس باشم و اتفاقات بسیار خوبی ظرف این مدت توسط همکاران رقم خورد و همه چیز حاصل تلاش همکارانم از روی اخلاص بوده است.

وی با تصریح اینکه فارس اقتضائات خاص خودش را دارد و برای نظام و کشور یک فرصت است، گفت: یکی از این فرصت‌ها عنوان مهم سومین حرم اهل بیت(ع) بوده و توصیه می‌کنم مجاوران حرم مطهر حتماً ارتباط هدفمند با این امامزاده واجب‌التعظیم داشته باشند.

غیاثی بیان كرد: طِیِ این مدت تلاش کردیم همه اقداماتمان ذیل این عنوان مهم انجام شود و همه اقدامات استان نیز باید ذیل این عنوان مهم برنامه‌ریزی و اجرا شوند.

حجت‌الاسلام سیدکاظم موسوی، رئیس كل دادگستری فارس نیز در این مراسم ضمن تجلیل از تلاش‌های سردار سید هاشم غیاثی، گفت: یکی از خصوصیات خوب سپاه فجر کانون وحدت بودن این مجموعه است به‌طوری که هر کجا در استان نیاز به وحدت و همدلی بوده سپاه فجر سردمدار و وحدت‌آفرین بوده است.

وی با بیان اینکه سپاه فجر دارای اشراف اطلاعاتی عالی و قوی در حوزه‌های مختلف است، گفت: سپاه فجر همکاری نزدیکی با نهاد قضائی فارس در پرونده‌های متعدد داشته و مسئله پیشگیری از وقوع جرم یکی از محورهای همکاری است که توسط این دو نهاد در حال پیگیری است.

رئیس کل دادگستری استان فارس اظهار کرد: با همکاری سپاه فجر و در راستای تحقق شعار سال توانستیم 62 کارخانه تعطیل و نیمه تعطیل استان فارس را احیا کنیم.

سردار یدالله بوعلی، فرمانده جدید سپاه فجر نیز در این مراسم گفت: فارس دارای ظرفیت‌ها و استعدادهای بی‌شماری است و با تمام وجود در خدمت مردم شریف این استان خواهم بود.

یادآور می‌شود، در این مراسم سرتیپ دوم پاسدار یدالله بوعلی به‌عنوان فرمانده سپاه فجر معرفی شد و ضمن تجلیل از زحمات سرتیپ دوم پاسدار سیدهاشم غیاثی ایشان طِیِ حکمی از طرف سردار سلامی به‌عنوان مشاور فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب شد.

انتهای پیام
captcha