کد خبر: 3919181
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۳

کلاس درس عاشورا تعطیلی ندارد

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش البرز با تاکید براینکه کلاس درس امام حسین(ع) تعطیلی ندارد، گفت: قیام عاشورا عالی‌ترین پیام‌الهی، اخلاقی، سیاسی، شرف، شجاعت و مردانگی را به گوش دل هوشمندان رسانده است.

کلاس درس عاشورا تعطیلی ندارد

فرشته فهمیده، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش البرز در گفت وگو با ایکنا از البرز، با تاکید بر اینکه کلاس درس امام حسین(ع) تعطیلی ندارد، گفت: قیام عاشورا عالی‌ترین پیام‌الهی، اخلاقی، سیاسی، شرف، شجاعت و مردانگی را به گوش دل هوشمندان رسانده است.
وی افزود: حماسه‌ای که امام حسین(ع) و یاران وفادارش را برای همیشه درذهن شیعیان و مسلمانان جهان ماندگار کرد، همان یاران وفاداری  که سالیان سال اسلام را با خون خود زنده نگه داشتند.
این مسئول با اشاره به اینکه قیام عاشورا، نهضتی است بی‌مانند و سرشار از نمونه‌ها، الگوها و سرمشق‌های عملی برای مردم است، خاطرنشان کرد: باتوجه به تعطیلی مدارس لازم است والدین با رعایت پروتکل‌های بهداشتی فرزندان خود به خصوص دانش‌آموزان را به سمت برنامه‌های ویژه محرم سوق دهند.
وی بیان کرد: به منظور آشنایی دانش‌آموزان با فرهنگ عاشورایی و رویداد کربلا، ۹۱هیئت دانش‌آموزی در مدارس این استان میزبان عزاداران حسینی شده است.
فهمیده تصریح کرد: آیین‌های سوگواری دراین هیئت‌ها با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی با حضور دانش‌آموزان، اولیای و سایر اقشار مردمی درحال برگزاری است.
وی با اشاره به اینکه برای هیئت‌های دانش‌آموزی مدارس البرز مجوز ویژه ماه محرم صادر شده است، افزود: تعمیق باورهای دینی، معرفی الگوها و مفاخر دینی همچون حضرت امام حسین(ع) به عنوان راهنمایان برتر به دانش‌آموزان از جمله اهداف برگزاری این برنامه معنوی در مدارس را تشکیل می‌دهد.
این مسئول اضافه کرد: هماهنگ‌سازی و انطباق عملکرد و رفتارهای دانش‌آموزان با سیره و سنت ائمه معصومین می‌تواند ضمن تحقق منویات مقام معظم رهبری درترویج سبک زندگی اسلامی- ایرانی به نشاط معنوی و اجتماعی در بین دانش‌آموزان کمک زیادی کند.
فهمیده ادامه داد: مناسبت‌های مذهبی فرصت مناسبی برای ترویج، تعمیق و توسعه سیره گفتاری و رفتاری ائمه معصومین(ع) است.
وی یادآورشد: برنامه‌های ویژه ماه محرم در این هیئت‌های دانش‌آموزی برای آشنایی دانش‌آموزان با شهدای کربلا برنامه‌ریزی و اجرایی شده است.
این مسئول گفت: در این هیئت‌های دانش‌آموزی یادمان شهدا به یاد شهدای کربلا و همچنین شهدای انقلاب و مدافع حرم از جمله شهید حاج قاسم سلیمانی برپا شده است.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش البرز تاکید کرد: سوگواره احلی من‌العسل نیزامسال با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی در این استان به صورت کاروان دانش‌آموزی در سطح شهر شده است.

 

انتهای پیام
captcha