کد خبر: 3919481
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۶

شکایت رژیم صهیونیستی از حزب‌الله لبنان در شورای امنیت

رژیم صهیونیستی در نامه‌ای به شورای امنیت از حزب‌الله لبنان و نیروهای یونیفل مستقر در لبنان شکایت کرد.

شکایت رژیم صهیونیستی از حزب‌الله لبنان در شورای امنیت

به گزارش ایکنا؛ به نقل از روزنامه «الدستور» اردن، «گلعاد آردان» نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل این شکایت را ارائه داد و اتخاذ گام‌های فوری در قبال دولت لبنان و نیروی حافظ صلح سازمان ملل «یونیفل» را خواستار شد.

وی بار دیگر ادعای تیراندازی حزب‌الله به سمت نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی را تکرار کرد و مدعی شده، این اقدامات امکان تنش‌آفرینی در منطقه مرزی میان لبنان و فلسطین اشغالی را افزایش می‌دهد.

این شکایت پس از نقشه سه‌ هفته پیش رژیم صهیونیستی علیه حزب‌الله مطرح شده است که این رژیم در آن مدعی شده بود سه یا چهار رزمنده حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی نفوذ کرده‌اند؛ این در حالی است که حزب‌الله ساعاتی پس از انتشار این خبر، در بیانیه‌ای ضمن تکذیب این ادعا، تأکید کرد که هراس شدید و دست‌پاچگی صهیونیست‌ها از پاسخ انتقام‌جویانه حزب‌الله باعث این تحولات شده است.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز با صدور بیانیه‌ای در صفحه توئیتر خود با تکرار اتهامات بی‌اساس علیه جنبش مقاومت حزب‌الله لبنان، نوشت: «از نظر اسرائیل، تیراندازی حزب‌الله به سمت نیروهای ما، بسیار جدی است. ما هیچ تجاوزی علیه شهروندان خود را تحمل نمی‌کنیم و با قدرت به هر حمله‌ای علیه خود پاسخ می‌دهیم».

انتهای پیام
خبرنگار:
زهرا نوکانی
captcha