کد خبر: 3920954
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۴

نواختن زنگ مهر در فارس / خط سرخ حسین(ع) مسیر تربیت صالحان است

نواختن زنگ مهر در فارس / خط سرخ حسین(ع) مسیر تربیت صالحان است همزمان با سراسر کشور، طی آئینی زنگ آغاز سال تحصیلی جدید مدارس با حضور مقام‌های استانی در مدارس استان فارس نواخته شد.

به گزارش ایكنا از فارس، همزمان با سراسر کشور، زنگ آغاز سال تحصیلی جدید مدارس امروز، 15 شهریور ماه با حضور استاندار، مدیرکل آموزش و پرورش و جمعی از مقام‌های استانی در فارس نواخته شد.

فرهاد اسماعیلی، مدیرکل آموزش و پرورش فارس نیز در این مراسم ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی، بیان کرد: مدرسه محل تربیت انسان است و امسال بازگشایی مدارس با ماه محرم که کارگاه انسان‌سازی است، آغاز شده است.

وی با بیان اینکه محرم صبر و شکیبایی را در برایر مشکلات را به ما یاد می‌دهد، افزود: خط سرخ حسین‌بن علی(ع) مسیر تربیت ابد صالحی چون قاسم سلیمانی است.

اسماعیلی بیان كرد: ایرانی و ایرانیان در قرون و اعصار مختلف در مقابل بحران‌ها کمر خم نکرده و نمی‌کنند و با توکل به به خدا پیروز شدند و بحران نوظهور کرونا نیز نمی‌تواند ما را تسلیم خود کند. کرونا در ابعاد مختلف از جمله آموزش تاثیر خود را گذاشته اما معلمان که افسران لشکر پیشرفت کشور هستند، نگذاشتند آموزش تعطیل شود.

وی با ابراز امیدواری از اینکه با مشارکت اولیا، فرزندانمان از این بحران به سلامت عبور کنند، بر دو اصل حفظ سلامت دانش‌آموزان و معلمان و کارکنان و همچنین عدم تعطیلی آموزش در هر وضعیتی تأکید کرد.

تحصیل 900 هزار دانش‌آموز در مدارس فارس

اسماعیلی با اشاره به اینکه امسال نزدیک به 900 هزار دانش‌آموز در فارس داریم که در بیش از 8 هزار مدرسه مشغول به تحصیل هستند، بیان کرد: امسال با توجه به برگزاری کلاس‌های مجازی و حضور آموزش و پرورش در منازل دانش‌آموزان، گستردگی مدارس ما بیشتر می شود و آموزش در تمام استان ساری و جاری است.

وی با بیان اینکه توجه به دو اصل ملاک عمل ما در سال تحصیلی جدید خواهد بود، گفت: اصل اول حفظ سلامت دانش‌آموزان، معلمان و کارکنان است و اصل دوم این است که آموزش در هیچ وضعیتی تعطیل نیست.

اسماعیلی با تأکید بر اینکه شبکه شاد مکمل نظام آموزشی و برنامه‌های آموزش و پرورش است، گفت: این شبکه به‌روزرسانی شده و هم‌اکنون فعال است و در خدمت همه دانش‌آموزان و معلمان عزیز است همچنین سیم کارت دانش‌آموزی با حجم اینترنت رایگان هم در اختیار دانش‌آموزان قرار خواهد گرفت.

وی شبکه دانش را به‌عنوان یک اتوماسیون آموزشی معرفی کرد و گفت: این شبکه نت‌محور است و سیم کارت محور نیست و ابتکاری است بین آموزش و پرورش فارس و دانشگاه صنعتی شیراز که به‌عنوان ابزاری امن و بومی است.

اسماعیلی با اشاره به اینکه آمادگی لازم برای بازگشایی مدارس در هر سه وضعیت ایجاد شده است، گفت: شورای مدرسه متناسب با اقلیم، فضای مدرسه و رعایت پروتکل‌ها در مورد نحوه آموزش دانش‌آموزان تصمیم می‌گیرند.

وی در خصوص سرویس مدارس گفت: امسال تأمین خودرو، تأیید صلاحیت رانندگان، رعایت پروتکل‌های بهداشتی بر عهده سازمان حمل و نقل و شهرداری است و این سازمان متولی و پاسخ‌گو است.

فعالیت‌های فوق برنامه متوقف نشده است

اسماعیلی اظهار كرد: با توجه به برگزاری بخشی از فعالیت‌های مدارس به‌صورت مجازی، هیچ برنامه آموزشی و فوق برنامه‌ای متوقف نشده، بلکه شکل ارائه برنامه‌ها متفاوت شده است و شورای مدرسه در این زمینه تصمیم‌گیرنده است.

وی در خصوص تهیه ماسک برای دانش‌آموزان و موادضدعفونی و شوینده گفت: تهیه ماسک به‌عهده خود دانش‌آموزان است اما در مورد مواد ضدعفونی و شوینده اعتباری تهیه شده و با این وجود مجدداً نیازمند کمک و مساعدت اولیا همچون موارد نظارتی هستیم. مردم ایران در قرون و اعصار نشان داده‌اند که در برابر بحران‌ها کمر خم نمی‌کنند و هوشمندانه و با توکل به خدا ایستادگی کرده و سرانجام پیروز شده‌اند و به‌همین سبب بحران نوظهور کرونا نیز نمی‌تواند ما را تسلیم خود کند.

اسماعیلی به آموزش‌های خودجوش ارائه شده توسط معلمان به‌صورت مجازی در پی تعطیلی مدارس اشاره کرد و گفت: این بحران نه تنها بر همه عرصه‌های زندگی ما بلکه همه دنیا تأثیرگذار بوده است، تأثیر خود را بر آموزش نیز گذاشت اما  معلمان به‌عنوان افسران لشکر پیشرفت کشور نگذاشتند آموزش تعطیل شود.

وی در پایان اظهار کرد: در این سال تحصیلی نیز به لطف خدا و عنایت او، عشق و دلسوزی معلمان و مشارکت و همراهی اولیا، فرزندانمان را از این بحران به سلامت عبور خواهیم داد.

انتهای پیام
captcha