کد خبر: 3921184
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۹

مراسم سالگرد درگذشت آیت‌الله طالقانی لغو شد

فرماندار طالقان گفت: امسال به دلیل شیوع کرونا مراسم سالگرد درگذشت عالم ربانی آیت‌الله طالقانی در زادگاهش روستای گلیرد طالقان برگزار نمی‌شود.

مراسم سالگرد درگذشت آیت‌الله طالقانی لغو شد

بهنام جهانی، فرماندار طالقان در گفت و گو با ایکنا از البرز، اظهارکرد: براساس بیانیه فرزندان مرحوم آیت‌الله طالقانی، مراسم چهل و یکمین سالگرد ارتحال این عالم ربانی با توجه به محدودیت‌های کرونایی و با هدف همراهی با کادر تلاشگر درمان برگزار نمی‌شود.
وی افزود: بنابراین از تمام مردم ولایتمدار خواستاریم با ذکر صلوات و خواندن فاتحه یاد و خاطره ایشان را زنده نگاه دارند.
جهانی بیان کرد: خانه قدیمی مرحوم آیت الله طالقانی در روستای گلیرد در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۱۹ و ۲۰ شهریور ماه مصادف با وفات آن حضرت از ساعت ۹ الی ۱۷ آماده بازدید علاقمندان است.
آیت‌الله سیدمحمود علایی طالقانی(۱۲۸۹- ۱۳۵۸) از مبارزان و شخصیت‌های انقلاب اسلامی ایران، مفسر قرآن و نهج البلاغه و از علمای تهران بود.
وی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی سال‌ها در زندان‌های رژیم پهلوی زندانی بود و بارها مورد شکنجه ساواک قرار گرفت .
این عالم ربانی در اوایل انقلاب اسلامی، ریاست شورای انقلاب را برعهده گرفت و پس ازآن اولین امام جمعه شهر تهران و نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان قانون اساسی شد.
مرحوم آیت‌الله طالقانی نوزدهم شهریورماه سال ۱۳۵۸ پس از سال‌ها مجاهدت به ملکوت اعلی پیوست.

انتهای پیام
captcha