کد خبر: 3927405
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۶

رعایت نکات بهداشتی بهترین قدردانی از کادر درمان است

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد گفت: مردم برای قدردانی از کادر درمان بیش از پیش نکات بهداشتی را رعایت کنند تا هرچه سریع‌تر زنجیره شیوع این ویروس شکسته شود و فشار بر کادر درمان کمتر شود.

تلاش کادر درمان در مقابله با کرونا برگرفته از سیره ائمه اطهار استبه گزارش ایکنا از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری‌یزدی، نماینده ولی‌فقیه در استان یزد، امروز، 14 مهرماه در مراسم تقدیر از روسای بیمارستان‌های درگیر کرونا اظهار کرد: این روزها شاهد مجاهدت بسیار خوب کادر درمان در مبارزه با شیوع ویروس کرونا هستیم.

وی با تقدیر از این زحمات و ایثارها تصریح کرد: برای تقدیر از این تلاش‌ها و کوشش‌ها واقعاً هیچ پاداشی نداریم و فقط کسی که می‌تواند ارزش‌گذاری این کارها را انجام دهد و از آن تجلیل کند، قطعاً خداست و از دست بشریت خارج است.

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد با تأکید بر اینکه باید زمینه‌سازی لازم برای افزایش آسایش پرستاران و کادر درمان را فراهم کنیم تصریح کرد: این موضوع از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است که در شرایط به این سختی، زمینه رفع مشکلات پرستاران را فراهم کنیم.

ناصری‌یزدی افزود: کادر درمان ایران این ماه‌ها در حالی با تمام تلاش برای مقابله با این ویروس منحوس در حال فعالیت هستند که در بسیاری از کشورها، کادر درمان از محل کار خود فرار می‌کنند. این تلاش و ایثار برگرفته از سیره ائمه اطهار(ع) است و قطعاً این چنین اقدامات و تلاش‌هایی با بالاترین پاداش‌ها از سوی خداوند متعال روبرو است ولی ما هم نباید نسبت به این زحمات بی‌تفاوت باشیم و تا حد توان برای رفع مشکلاتشان باید تلاش کنیم.

امام جمعه یزد از مردم خواست برای قدردانی از کادر درمان، بیش از پیش دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنند تا هرچه سریع‌تر زنجیره شیوع این ویروس شکسته و فشار وارده بر کادر درمان هم کمتر شود.

انتهای پیام
captcha