کد خبر: 3928844
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۹

مرگ‌های کرونایی هر روز رکورد جدیدی می‌زنند؛ 272 نفر دیگر جان‌باختند

سخنگوی وزارت بهداشت، با اشاره به شناسایی چهار هزار و ۲۰۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ از مرگ ۲۷۲ بیمار در 24 ساعت گذشته خبر داد.

رکوردهای مرگ کرونا که روزانه جابه‌جا می‌شود/ 272 نفر دیگر جانباختندبه گزارش ایکنا، سیما سادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت، از شناسایی چهار هزار و ۲۰۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور خبر داد و گفت: دو هزار و ۶۳ نفر از این بیماران جدید بستری شدند.

وی افزود: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۵۰۴ هزار و ۲۸۱ نفر رسید.

لاری بیان کرد: متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۷۲ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۲۸ هزار و ۸۱۶ نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: خوشبختانه تا کنون ۴۰۹ هزار و ۱۲۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

وی ادامه داد: ۴ هزار و ۵۳۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

لاری یادآور شد: استان‌های تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان و یزد در وضعیت قرمز قرار دارند. همچنین استان‌های کردستان، هرمزگان، فارس و گلستان نیز در وضعیت هشدار قرار دارند.
انتهای پیام
captcha