کد خبر: 3928983
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۶

40 همه‌گیری کرونا در همدان؛ تنها در 10 روز اول مهر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: تنها سوم تا دهم مهرماه امسال چهل طغیان کرونا یعنی همه‌گیری کوچک را در استان شاهد بودیم.

40 همه‌گیری کرونا در همدان؛ تنها در 10 روز اول مهربه گزارش ایکنا از همدان، به نقل از وب‌دا، رشید حیدری‌مقدم، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان با اشاره به وضعیت بیماری کرونا در استان اظهار کرد: تنها سوم تا دهم مهرماه امسال چهل طغیان کرونا یعنی همه‌گیری کوچک را در استان شاهد بودیم.
وی با اشاره به اینکه از این تعداد ۳۶ طغیان کرونا در داخل شهر بوده است، گفت: متاسفانه از ۳۶ مورد نیز قریب به ۳۰ مورد در شهر همدان و ملایر گزارش شده است.
رئیس دانشگاه با بیان اینکه طبق ارزیابی صورت گرفته ۵۰ درصد افرادی که به صورت سرپایی به مراکز درمانی مراجعه کرده و یا بستری شده‌اند، در اجتماعات شرکت کرده بودند، گفت: این افراد در مراسم مهمانی، دورهمی، ختم و ... به این ویروس مبتلا شده‌اند.
وی عنوان کرد: اتفاق بدتر در حال وقوع است و آن این است که تماس‌های خانوادگی بیشتر شده و در حال حاضر به ۲۲.۵ درصد رسیده است.
حیدری‌مقدم در پایان سخنانش تاکید کرد: ۷۳ درصد از عوامل انتشار بیماری کرونا در استان شرکت در مراسم و تماس‌های خانوادگی بوده است.

انتهای پیام
captcha