کد خبر: 3930419
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۸

امنیت استان فارس قابل تحسین و تقدیر است

امنیت استان فارس قابل تحسین و تقدیر است رئیس کل دادگستری استان فارس با اشاره به تعامل و همکاری خوب دو مجموعه دستگاه قضائی و نیروی انتظامی در سطح استان، گفت: امنیت استان فارس قابل تحسین و تقدیر است.

به گزارش ایكنا از فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدكاظم موسوی، رئیس كل دادگستری فارس امروز، 29 مهرماه در دیدار با فرمانده انتظامی استان که به‌مناسبت فرا رسیدن هفته ناجا برگزار شد، گفت: تعامل و همکاری نیروی انتظامی و دادگستری استان فارس بسیار عالی و مطلوب است.

وی ضمن تقدیر و تشکر از خدمات و اقدامات ارزشمند کارکنان نیروی انتظامی در طول سال، گفت: همه دستگاه‌ها و نهادها در ایامی از سال تعطیلی دارند ولی نیروی انتظامی هیچگونه تعطیلی نداشته و اقدامات خود را شبانه‌روزی و به‌خوبی انجام می‌دهد.

رئیس کل دادگستری استان فارس با بیان اینکه امنیت استان فارس قابل تحسین و تقدیر است، افزود: نیروی انتظامی و دادگستری استان فارس با یکدیگر تعامل و همکاری مطلوبی دارند که نتیجه آن وجود امنیت مطلوب در سطح استان است.

در پایان این دیدار، رئیس کل دادگستری استان فارس و همچنین دادستان شیراز با اهدای لوح تقدیر، از فرمانده انتظامی استان فارس تجلیل و قدردانی به عمل آورد.

انتهای پیام
captcha