کد خبر: 3930520
تاریخ انتشار : ۳۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۴

مدیران حوزه‌های علمیه با نگاه «والد شفیق» به طلبه‌ها بنگرند

مدیران حوزه‌های علمیه با نگاه «والد شفیق» به طلبه‌ها بنگرند نماینده ولی فقیه در سیستان‌وبلوچستان گفت: اساتید و مدیران حوزه‌های علمیه با نگاه «والد شفیق» به طلبه‌ها بنگرند و نه‌تنها به‌صورت آموزش نظری، بلکه در مقام عمل هم ‌دست طلبه‌ها را بگیرند.

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان، حجت‌الاسلام مصطفی محامی، امام جمعه زاهدان امروز، چهارشنبه 30 مهرماه در مراسم تکریم و معارفه مدیر جدید حوزه علمیه امام جعفر صادق(ع) گفت: در هر جایگاهی از حوزه علمیه که قرار داریم، باید توجه داشته باشیم که در دستگاه امام زمان(عج) هستیم، البته این اقتضائاتی را نیز به همراه دارد.

امام جمعه زاهدان اقتضای اول را پرداختن انسان نسبت به خود دانست و افزود: ابتدا انسان باید به خودش بپردازد تا به لحاظ روحی با دستگاه امام زمان(عج) تناسب پیدا کند و برای کار در این دستگاه نیازمند طهارت، نیت خالص و یک عزم جدی هستیم.

وی اقتضای دوم را سرمایه‌گذاری و تلاش از دل و جان بیان کرد و ادامه داد: انسان باید از دل‌وجان سرمایه‌گذاری کند و از فرصت‌ها حداکثر استفاده و بهره‌وری را داشته باشد، زیرا صاحب‌کار ما با دیگر صاحب‌ها فرق می‌کند و اینجا جایی است که همه‌‌‌‌‌‌‌‌‌ هستی ما از آن اوست و باید همه توان را در این مسیر خرج کنیم.

عضو هیئت علمی جامعة‌المصطفی(ص) بیان کرد: اقتضای سوم نحوه نگرش ماست و نگاه ما باید به‌گونه‌ای باشد که خداوند منتی بر سر ما نهاده که در لباس طلبگی هستیم و نباید از خداوند طلبکار باشیم و منت بگذاریم زیرا ما دعوت شدیم به آشنایی با دین اسلام و سیره پیامبر اکرم(ص) که این نعمت خداوند است، همان گونه که امام علی(ع) در حکمت 13 نهج‌البلاغه می‌فرمایند: اگر خداوند شروع کرد به نعمت دادن و این دامنه نعمت به شما رسید، آن را با کم‌شکری و ناشکری از بین نبرید.

وی اظهار کرد: نعمت‌های خداوند پله‌ پله می‌آید و اگر قدردان و شاکر خداوند باشیم در ادامه، آن نعمت را نصیب‌مان خواهد کرد و بالعکس اگر شکرگزار نباشیم آن نعمت از دستمان خواهد رفت.

نماینده ولی فقیه در سیستان‌وبلوچستان بیان کرد: انتظاراتی که از مدیران و اساتید حوزه‌های علمیه داریم این است که نگاهشان به طلاب نگاه پدر به فرزند باشد همان‌طور که امام رضا(ع) می‌فرمایند: «امام برای امت نقش پدری ایفا می‌کند» و ما هم اگر عاطفه پدری را خوب ایفا کنیم در دل‌وجان طلبه تأثیرگذار خواهیم بود و حرف ما را نیز می‌پذیرد. مانند مادری که جرعه جرعه شیرش را به فرزندش می‌نوشاند، استاد نیز باید ذره‌ذره علمش را به شاگردش منتقل کند.

وی گفت: انتظار از طلاب حوزه‌های علمیه نیز این است که قدر این فضا را دانسته، مدرسه را از خود بدانند و در تمامی امور مشارکت کنند؛ البته ابتدا مدیران باید زمینه مشارکت را در همه زمینه‌های مختلف پژوهشی، فرهنگی، اجتماعی و حتی اداری فراهم کنند.

نماینده ولی فقیه در استان بیان کرد: انتظار این است که اساتید و مدیران حوزه‌های علمیه با نگاه «والد شفیق» به طلبه‌ها بنگرند و نه‌تنها به‌صورت آموزش نظری، بلکه در مقام عمل هم ‌دست طلبه‌ها را بگیرند و زمینه مشارکت را فراهم کنند و طلاب نیز چنین شرایطی را قدر بدانند و به تحصیل علم و تهذیب نفس بپردازند.

در پایان این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی به‌عنوان مدیر جدید حوزه علمیه امام جعفر صادق(ع) زاهدان معرفی و از تلاش‌های حجت‌الاسلام والمسلمین مؤذنی، مدیر پیشین این مدرسه قدردانی شد.

انتهای پیام
captcha