کد خبر: 3931579
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۹

47 هزار دانش‌آموز عضو شورای دانش‌آموزی مدارس فارس می‌شوند

رئیس اداره فرهنگی، هنری، اردوها و فضاهای پرورشی آموزش و پرورش فارس با اشاره به برگزاری بیست و سومین دوره انتخابات شورای دانش‌آموزی در مدارس استان گفت: با برگزاری این انتخابات 22 هزار و 544 دانش‌آموز دختر و 16 هزار و 461 دانش‌آموز پسر و در مجموع 47 هزار و 465 دانش‌آموز دختر و پسر منتخب خواهیم داشت.

47 هزار دانش‌آموز عضو شورای دانش‌آموزی مدارس فارس می‌شوند

به گزارش ایكنا از فارس، سعید خادمی، رئیس اداره فرهنگی، هنری، اردوها و فضاهای پرورشی آموزش و پرورش فارس امروز، 6 آبان‌ماه در حاشیه برگزاری بیست و سومین دوره انتخابات شورای دانش‌آموزی در مدارس استان همزمان با سراسر کشور و با حضور در دبیرستان ناحیه 3 شاهد فیض با بیان اینکه از 8 هزار مدرسه استان فارس در مجموع 6 هزار و 556 مدرسه دخترانه و پسرانه در این دروه انتخابات شورای دانش آموزی شرکت کرده‌اند، گفت: از این تعداد مدرسه شرکت‌کننده 3 هزار و 312 مدرسه دخترانه و 3 هزار و 244  مدرسه پسرانه است.

وی افزود: با برگزاری این انتخابات 22 هزار و 544 دانش‌آموز دختر و 16 هزار و 461 دانش‌آموز پسر و در مجموع 47 هزار و 465 دانش‌آموز دختر و پسر منتخب خواهیم داشت.

رئیس اداره فرهنگی، هنری، اردوها و فضاهای پرورشی آموزش و پرورش فارس هدف از تشکیل شورای دانش‌آموزی را ایجاد فضای مشارکت دانش‌آموزان در تصمیم‌سازی‌های مدارس دانست و گفت: به تبع آن هم به رشد و اعتلای شخصیتی دانش‌آموزان و هم مدیریت مطلوب‌تر امور توسط مدیران در مدارس کمک می‌شود.

خادمی با اشاره به اینکه انتخابات با توجه به شیوع و استمرار ویروس کرونا به‌صورت الکترونیکی و در بستر برنامه شاد برگزار می‌شود، گفت: خوشبختانه همکاران ما در وزارت متبوع موفق به راه‌اندازی اپلیکیشن انتخابات شدند و مدیران می‌توانند با ورود به بخش انتخابات اسامی کاندیدا را ثبت و دانش‌آموزان نیز با ورود به بخش انتخابات می‌توانند کاندیدای مدنظر خود را انتخاب کنند.

وی بیان كرد: دانش‌آموزان نگران فرصت انتخابات نباشند، امروز شروع انتخابات است و با هماهنگی به‌عمل آمده در نظر است، دو روز دیگر نیز مهلت این انتخابات تمدید شود و دانش‌آموزان بتوانند در هر ساعتی از شبانه‌روز در انتخابات مشارکت داشته باشند.

رئیس اداره فرهنگی، هنری، اردوها و فضاهای پرورشی آموزش و پرورش فارس با اشاره به اینکه تنها پایه‌های اول و دوم ابتدایی نمی‌توانند کاندید بشوند یا رأی بدهند، گفت: دانش‌آموزان از پایه سوم ابتدایی تا پایه دوازدهم دوره دوم متوسطه می‌توانند کاندید شده و رأی دهند.

خادمی افزود: تعداد دانش‌آموزان شرکت‌کننده در این انتخابات در مجموع 776 هزار و 107 دانش‌آموز است که شامل 376 هزار و 349 دانش‌آموز دختر و 314 هزار و 556 دانش‌آموز پسر است.

وی، تعداد داوطلبان این انتخابات را در مجموع 158 هزار و 796 دانش‌آموز اعلام کرد و گفت: از این تعداد 75 هزار و 15 دانش‌آموز دختر و 69 هزار و 375 دانش‌آموز پسر داوطلب داشتیم. 

رئیس اداره فرهنگی، هنری، اردوها و فضاهای پرورشی آموزش و پرورش فارس در تشریح تعداد منتخبین گفت: در نهایت با برگزاری این انتخابات 22 هزار و 544 دانش‌آموز دختر و 16 هزار و 461 دانش‌آموز پسر و در مجموع 47 هزار و 465 دانش‌آموز دختر و پسر منتخب خواهیم داشت.

خادمی با اشاره به اینکه منتخبین در قالب انجمن‌های 18 گانه فعالیت خواهند داشت، گفت: سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی، صلح، دوستی و گردشگری، تربیت بدنی، بهداشت سلامت و محیط، اردوها و فعالیت‌های بازدیدی، انتظار و مهدویت، تعاونی آموزشگاهی، علمی و آموزشی، سیاسی و اجتماعی، فرهنگی، هنری، قرآن، عترت و معارف اسلامی، مهارت‌های زندگی و مشاوره، مواجهه با حوادث و باهای طبیعی، اقامه نماز، امور مناسبت‌ها، تبلیغات و نمایشگاه‌ها، انتظامات و پشتیبانی، حمایت از نوشت‌افزار و کالای ایرانی، فضای مجازی از جمله انجمن‌های است که تشکیل خواهد شد.

وی با بیان اینکه تعداد منتخبین در هر مدرسه بر اساس جمعیت دانش‌آموزی آن مدرسه است، در تشریح تعداد اعضای منتخب شوراهای دانش‌آموزی در مدارس ابتدایی گفت: در مدارس ابتدایی با 100 دانش‌آموز تعداد 5 نفر اعضا اصلی و 2 نفر اعضا علی‌البدل، در مدارس با 101 تا 150 دانش‌آموز 7 نفر اعضا اصلی و 2 نفر اعضا علی‌البدل، در مدارس ابتدایی که بیشتر 151 دانش‌آموز دارند تعداد 9 نفر اعضا اصلی و 2 نفر اعضا علی‌البدل منتخب می‌شوند.

رئیس اداره فرهنگی، هنری، اردوها و فضاهای پرورشی آموزش و پرورش فارس در تشریح تعداد اعضای منتخب شورای دانش‌آموزی در مدارس متوسطه دوره اول و دوم بر اساس جمعیت دانش‌آموزی این مدارس گفت: در مدارس متوسطه اول و دوم با 250 دانش‌آموز 5 نفر اعضا اصلی و 2 نفر اعضا علی‌البدل، در مدارس با 251 تا 350 دانش‌آموز 7 نفر اعضا اصلی و 2 نفر اعضا علی‌البدل، در مدارس با 351 تا 550 دانش‌آموز 9 نفر اعضا اصلی و 2 نفر اعضا علی‌البدل در مدارسی که بیشتر از 551 دانش‌آموز دارند، 11 نفر اعضا اصلی و 2 نفر اعضا علی‌البدل منتخب می‌شوند.

انتهای پیام
captcha