کد خبر: 3932560
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۴

خدمات‌رسانی متروی تهران در روز ۱۳ آبان

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه گفت: به مناسبت یوم الله ۱۳ آبان روز دانش‌آموز و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، این شرکت آماده ارائه خدمات به شرکت‌کنندگان در این مراسم است.

خدمات‌رسانی متروی تهران در روز ۱۳ آبان

به گزارش ایکنا به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه، فرنوش نوبخت مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه ضمن گرامیداشت یوم‌الله ۱۳ آبان روز دانش‌آموز، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و تبریک سالروز ولادت حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع) و هفته وحدت افزود: شركت بهره‌برداری متروی تهران از ساعت ۱۵ تا ۱۷ آماده ارائه خدمات به شرکت‌کنندگان در این مراسم است.

وی تصریح كرد: ایستگاه طالقانی در خط یک متروی تهران به عنوان ایستگاه مجاور در مسیر مراسم روز ۱۳ آبان آماده ارایئه خدمات حداکثری به شهروندان است.

نوبخت اظهار كرد: به دلیل محدودیت‌های شدید کرونایی و سیر صعودی این ویروس برای پیشگیری از ازدحام جمعیت و رعایت هر چه بهتر پروتكل‌های بهداشتی، شهروندان و شرکت کنندگان می‌توانند پس از پایان مراسم از ایستگاه طالقانی و ایستگاه‌های قبل و بعد (دروازه دولت و شهدای هفتم تیر) برای سفر به مقاصد خود نیز استفاده کنند.

انتهای پیام
خبرنگار:
زهرا ایرجی
captcha