کد خبر: 3933759
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۶
در استان فارس صورت گرفت؛

اهدای دستگاه‌های تنفس مصنوعی برای بیماران كرونا / تكرار روزهای دفاع مقدس با همدلی عمومی

۱۳ دستگاه تنفسی مصنوعی جهت كمك به حال بیماران مبتلا به كروناویروس به دانشگاه علوم پزشکی طی مراسمی، از سوی شرکت ملی نفت ایران شیراز اهدا شد.

اهدای دستگاه‌های تنفس مصنوعی برای بیماران كرونا / تكرار روزهای دفاع مقدس با همدلی عمومی

به گزارش ایكنا از فارس، در آیینی با حضور استاندار فارس، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی، سیزده دستگاه تنفسی مصنوعی اهدایی شرکت ملی نفت ایران به دانشگاه علوم پزشکی شیراز تحویل داده شد.

مهرزاد لطفی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز امروز، 17 آبان‌ماه در این مراسم گفت: همدلی، وحدت و همکاری بین‌بخشی و مشارکت مردم در بحران کروناویروس، یاد و خاطره همبستگی‌ها و ایثارگری‌های هشت سال دفاع مقدس را یادآور شده است.

وی افزود: فضای همدلی و همکاری‌های بین‌بخشی در استان، بین مجموعه دانشگاه علوم پزشکی، امام جمعه شیراز و استاندار فارس، مسئولان سازمان‌ها، ارگان‌ها، نهادها و تمامی دستگاه‌های اجرایی و مشارکت مردم، موجب شده که وضعیت استان فارس نسبت به سایر استان‌ها در برابر کووید۱۹، مناسب‌تر باشد.

لطفی ادامه داد: بیماری کووید۱۹ به‌عنوان یک اپیدمی در کل دنیا گسترش پیدا کرده است و در این اپیدمی مجموعه بهداشت و درمان رسالت خود را به بهترین نحو انجام می‌دهند، اما در بحران‌ها برای حفظ سلامت مردم به تنهایی پاسخگو نیست و نیاز به همکاری تمامی دستگاه‌ها دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشكی شیراز با بیان اینکه با موج جدید کرونا مواجه هستیم و بیماری خشن‌تر و میزان مرگ و میر بیشتر شده است، گفت: مردم لازم است با استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی و پرهیز از ترددهای غیرضروری و دوری از تجمعات و دورهمی‌ها، مجموعه سلامت استان را در مقابله با کروناویروس یاری کنند.

وی با اشاره به همکاری مطلوب و بی‌نظیر خیرین در بحران کرونا بیان کرد: بیماران کووید ۱۹ به‌ویژه در بخش‌های مراقبت‌های ویژه نیاز مبرم به اکسیژن دارند و دستگاه‌های تنفس مصنوعی به‌عنوان یک اصل در درمان این بیماران از اهمیت بالایی برخوردار است که این اقدام بزرگ شرکت ملی نفت ایران جای تقدیر دارد.

لطفی اظهار کرد: سیزده دستگاه تنفس مصنوعی به‌همت شرکت ملی نفت ایران به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز اهدا شده که برای استفاده بیماران مبتلا به کروناویروس در مراکز درمانی توزیع شد.

حمید ایزدی، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی نیز گفت: شرکت ملی نفت ایران همیشه در مسئولیت‌های اجتماعی پای کار بوده است و در این بحران نیز با اهدای ۱۴۱ دستگاه تنفسی به وزارت بهداشت برای استفاده بیماران نیازمند، گامی در توسعه همکاری‌های بین‌بخشی برداشته است.

وی با بیان اینکه از مجموع ۱۴۱ دستگاه تنفس مصنوعی پیش‌بینی شده در کشور، سیزده دستگاه به دانشگاه علوم پزشکی شیراز اهدا شد؛ برای توسعه همکاری‌های شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی با مجموعه سلامت فارس اعلام آمادگی کرد.

انتهای پیام
captcha