کد خبر: 3934297
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۵

توهین به ساحت پیامبر(ص) را منطقی‌ پاسخ دهیم

توهین به ساحت پیامبر(ص) را منطقی‌ پاسخ دهیم نماینده رهبر معظم انقلاب در فارس با بیان اینكه توهین به ساحت پیامبر(ص) را باید به بهترین و منطقی‌ترین شکل ممکن پاسخ دهیم، تصریح کرد: به دنبال حرکت‌های افراط‌گونه نیستیم بلکه باید بیانگر بزرگ‌منشی و رحمت پیامبر اسلام(ص) باشیم.

به گزارش ایكنا از فارس، آیت‌الله لطف‌الله دژكام، نماینده رهبر معظم انقلاب در فارس، عصر دیروز، 19 آبان‌ ماه در دیدار با امام جمعه اهل سنت شیراز و اعضای هیئت امنای مسجد رسول اكرم(ص) با تأكید بر اتحاد جامعه اسلامی و احترام به پیامبر(ص) اظهار کرد: توهین به ساحت مقدس پیامبر(ص) را باید به بهترین و منطقی‌ترین شکل ممکن پاسخ دهیم.

وی اضافه كرد: به دنبال  جنگ و افراط‌ در مقابله با این حركات نیستیم بلکه بهتر است که با همراهی هم، بزرگ‌منشی و رحمت پیامبر اسلام(ص) را نشان دهیم.

آیت‌الله دژكام با بیان اینكه امروز همه باید در منطقه خود مسئله مواسات و همدلی را دنبال كنند، افزود: اگر امروز می‌خواهیم حاشیه‌های شیوع ویروس كرونا كه كسادی و تعطیلی كسب و كار بوده است، از سطح جامعه جمع شود، رسمش این است كه بندگان خدا به همدیگر رحم كنند و دست یكدیگر را بگیرند.

وی از اهل سنت شیراز درخواست كرد تا در این زمینه اقدام كنند و از طریق علمای مناطق خود مردم را تشویق كنند تا كمك‌ها را برای هم‌نوعانشان ارسال كنند.

امام جمعه شیراز اظهار كرد: اگر خداوند متعال، همدلی و کمک به همنوع و رحم یه یکدیگر را در نوع بشر ببیند به آدمی رحم می‌کند و بلا و آزمایش را از سر او رفع می‌کند.

وی تأكید كرد: امروز برای مهار بحران کرونا و پیشرفت و تعالی اجتماعی‌مان باید این مسئله را به خوبی در سطح جامعه تبلیغ کنیم و نشان دهیم امت پیامبر اکرم(ص) (اعم از شیعه و سنی) می‌تواند بحران‌های بزرگ را به خوبی مدیریت کند و پشت سر گذارد.

آیت‌الله دژكام در پایان اظهار کرد: در کشورهای غیر اسلامی صحنه‌های شبه جنگ بر سر کالا و یا غارت مغازه و فروشگاه‌های بزرگ به وفور اتفاق افتاده است، اما به لطف اسلام شاهد این اتفاقات نیستیم و اتفاقاً شاهد بذل و بخشش داوطلبانه مردم هستیم، چون ما پیرو پیامبر(ص) رحمت هستیم.

انتهای پیام
captcha