به گزارش خبرنگار ایکنا، نشست مشترک سیدعلی سرابی، قائممقام شورای عالی قرآن و محمدحسین حسنی، سرپرست سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور و مدیرعامل ایکنا صبح امروز، 28 آبانماه به میزبانی این خبرگزاری برگزار شد.
قائممقام شورای عالی قرآن در این نشست با تجلیل از رویکردهای خلاقانه سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور در پرداخت به موضوعات قرآنی اظهار کرد: با توجه به شرایط خاصی که بیماری کرونا در جهان و سطح کشور پدید آورده، ضرورت پیگیری و تقویت فعالیتهای قرآنی در بستر فضای مجازی بیش از پیش وجود دارد.
دبیر کمیته اعزام و دعوت قاریان قرآن کریم افزود: شورای عالی قرآن و مرکز طبع و نشر قرآن کریم، در حوزه قرائت و کتابت، فعالیتهای جدی را در بستر مجازی آغاز کرده که همکاری با سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور و زیرمجموعه آن؛ خبرگزاری ایکنا، در پیشبرد و تقویت برنامههای قرآنی در فضای مجازی میتواند مؤثر و مفید باشد.
عضو هیئت مدیره اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت گفت: ایکنا در انعکاس مشکلات و مطالبات مؤسسات قرآنی سراسر کشور و پیگیری طرح تحیت که سال گذشته به منظور تکریم پیشکسوتان قرآنی آغاز شد، میتواند نقش محوری ایفا کند.
قائممقام شورای عالی قرآن به لزوم تقویت مطالعات میانرشتهای قرآن نیز اشاره کرد و گفت: موضوعات بسیاری در شورای توسعه فرهنگ قرآنی به عنوان اولویتهای پژوهشی میانرشتهای مشخص شده، اما بازوانی برای اجرای آنها وجود ندارد، فعالیتهای سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور در زمینه مطالعات میانرشتهای میتواند، خلأ موجود را پوشش دهد.
به گزارش ایکنا، سرپرست سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور نیز در این نشست با قدردانی از فعالیتهای شورای عالی قرآن به ویژه در دوران شیوع کرونا، اظهار کرد: خبرگزاری ایکنا از آغاز امسال با تولید بیش از هزار و 500 محصول صوتی و تصویری از رسانههای پیشرو در تولید محتوا بوده و از سوی مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان رسانه برتر معرفی شده است.
مدیرعامل ایکنا افزود: خبرگزاری با تولید اخبار قرآنی به 19 زبان زنده دنیا و سیاستگذاری قرآنی و ژئوپلتیکی متناسب با هر زبان یکی از رسانههای پیشتاز بینالمللی و سرآمد در تولید محتوای قرآنی در سطح جهان محسوب میشود.
سرپرست سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور اظهار کرد: این سازمان در حوزه کسب و کارهای نوین و فرهنگسازی مؤمنانه در این زمینه، آموزشهای قرآنی با روشهای نوین، مشاوره و ارائه سبک زندگی اسلامی _ ایرانی و مطالعات میانرشتهای قرآنی با چهار کارگروه تخصصی، تجربههای جدیدی را رقم زده است.
حسنی به فعالیتهای دانشجویی سازمان نیز اشاره کرد و گفت: پس از آن که سال گذشته شعبه سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور در جامعهالمصطفی(ص) العالمیه راهاندازی شد، شعبههای این سازمان در دانشگاههای معارفی از جمله دانشگاه ادیان و مذاهب نیز راهاندازی میشود.
بنابر این گزارش محمدتقی میرزاجانی، معاون اجرایی شورای عالی قرآن نیز در این نشست ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید حجتالاسلام والمسلمین سیدمهدی تقوی، مدیرعامل اسبق ایکنا اظهار کرد: استفاده جدیتر از فضای مجازی یکی از فرصتهای نوپدید است و هر فعالیتی که به صورت مجازی تعریف میشود، از باید پیوست مجازی نیز برخوردار باشد.
وی با اشاره به فعالیتهای شورای عالی قرآن در دوران کرونا گفت: شورای عالی قرآن طی دو ماه گذشته با تولید بیش از 200 محتوای تصویری و بیش از 100 برنامه برخط و زنده با عموم مخاطبان از سراسر کشور ارتباط گرفته است.
مسئول دبیرخانه کمیته اعزام و دعوت از قاریان قرآن اظهار کرد: در شورای عالی قرآن در زمینه تلاوتهای استادانه به شاخصهایی از جمله معنامحوری و خشوع رسیدهایم و انتظار داریم بتوانیم با همکاری رسانه قرآنی ایکنا در زمینه بایستههای تلاوت قرآن، الگوسازی و نهادینهسازی الگوی برتر و آسیبهای جامعه قاریان مشارکت کنیم.
در ادامه این نشست، حجتالاسلام شاکریمزینانی، رئیس مرکز فعالیتهای قرآنی دانشجویان، مهدی گلدوزها، مدیر مرکز مطالعات میان رشتهای قرآن کریم به ارائه نقطهنظرات حول همکاری با شورای عالی قرآن و کارویژههای قرآنی مراکز تحت مدیریت خود در سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور خود پرداختند.
انتهای پیام