
به گزارش ایکنا، نشست علمی «مباحث فقهی قانون مبارزه با پولشویی و آییننامه اجرایی ماده 14 الحاقی قانون مبارزه با پولشویی»، نشست علمی «شفافیت اطلاعات و نسبت آن با حریم خصوصی»، «امکانسنجی استقلال بانک مرکزی» و «مالیات بر عایدی سرمایه» از جمله این نشستهای علمی تخصصی است.
نشست علمی «رمزارزها و چالشهای فقهی، چالشهای فقهی اقتصادی برنامه هفتم توسعه (عدالت)، مالیات تکافلی و جایگاه آن در برنامه هفتم توسعه» از دیگر نشستهای علمی تخصصی در دستور کار مرکز تحقیقات اسلامی مجلس است.
مرکز تحقیقات اسلامی مجلس در تلاش است تا از صاحبنظران، نظریهپردازان و اساتید حوزه و دانشگاه به عنوان سخنران در این نشستهای علمی دعوت کند و در همین راستا در حال رایزنی با اساتید مربوطه است.
گردآوری و بررسی نظرات محققان و پژوهشگران حوزه یا فعال در عرصه دینپژوهی در عرصه قانونگذاری و انعکاس آن به مجلس، نظریهپردازی در حوزه قانونگذاری دینی یا حوزههای ناظر به قانونگذاری از بعد فقهی، انجام پژوهشهای موردی در حوزه علوم اسلامی و تطبیق آنها با منابع دینی بر اساس موضوعات، بررسی دینی طرحها یا لوایح ارسالی از سوی مجلس از جمله اهداف مرکز تحقیقات اسلامی مجلس است.
بررسی و آسیبشناسی مشکلات و مسائل مربوط به حوزه تقنین و قانونگذاری از بعد فقهی و اسلامی، برقراری ارتباط و تعامل دوسویه با حوزههای علمیه به منظور غنیسازی طرحها و لوایح قابل طرح در مجلس و برگزاری سمینارهای علمی، آموزشی و پژوهشی در چارچوب ماموریت مرکز با حضور اساتید و فضلای حوزه و دانشگاه جهت تقویت وظایف ذیربط در امور قانونگذاری و مجلس، با همکاری مرکز پژوهشها از دیگر اهداف و وظایف مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی است.
به دلیل شیوع ویروس کرونا این جلسات به صورت مجازی برگزار میشود و زمان و لینک برگزاری هر نشست جداگانه ارسال خواهد شد.
انتهای پیام