کد خبر: 3939840
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۵

بهره‌مندی ۵۰۰ قرآن‌آموز از برنامه‌های دارالقرآن «شهیده لعبت نادی» خرم‌آباد

مدیر دارالقرآن شهیده لُعبت نادی خرم‌آباد اظهار کرد: ۵۰۰ قرآن‌آموز در رده‌های مختلف سنی از برنامه‌های این دارالقرآن بهره‌مند هستند.

بهره‌مندی ۵۰۰ قرآن‌آموز از فعاليت‌های دارالقرآن «شهیده لعبت نادی» خرم‌آبادامین رسولی، مدیر دارالقرآن شهیده لُعبت نادی خرم‌آباد در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان، با اشاره به فعالیت‌های این مؤسسه قرآنی، اظهار کرد: علاوه بر آموزش تخصصی قرآن در سطوح مختلف، کلاس‌های آموزشی احکام، نهج‌البلاغه و عترت نیز در این دارالقرآن برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه بيش از ۵۰۰ قرآن‌آموز در رده‌های سنی مختلف از کلاس‌های این دارالقرآن استفاده می‌کنند، ادامه داد: ویژگی منحصر به فرد دارالقرآن شهیده لُعبت نادی این است که تمام کلاس‌های تخصصی نخبگان قرآنی در سطح استان نیز در این مجموعه برگزار می‌شود.

رسولی با اشاره به حضور بهترین اساتید و مربیان قرآنی در این دارالقرآن، تصریح کرد: در بخش آقایان اساتیدی چون عزت‌اله گوشه‌ای، یاراحمدی و داوودی و در بخش بانوان حسینی و امیدزاده مشغول به فعالیت هستند.

مدیر دارالقرآن شهیده لُعبت نادی با اشاره به اینکه کلاس‌های این دارالقرآن در ترم پاییز، از ۱۵ مهرماه آغاز شده است، تصریح کرد: در بخش قرائت قرآن، ۷۰ قرآن‌آموز آموزش می‌بینند که با توجه به شرایط کنونی کشور و شیوع ویروس کرونا، کلاس‌های این مرکز به شکل آموزشی و در بستر فضای مجازی در حال برگزاری است.

انتهای پیام
captcha