کد خبر: 3940116
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۶
لاری:

5779 بیمار کرونایی در وضعیت وخیم هستند / 295 نفر فوت کردند

سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به شناسایی ۱۰ هزار و ۲۲۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور، گفت: پنج هزار و ۷۷۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند

۲۹۵ بیمار کرونا در شبانه‌روز گذشته جانباختندبه گزارش ایکنا، سیما سادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت، با اشاره به شناسایی ۱۰ هزار و ۲۲۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور، گفت: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۷۲ هزار و ۶۲۰ نفر رسید.

وی افزود: متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۹۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۵۱ هزار و ۲۱۲ نفر رسید.

لاری ادامه داد: خوشبختانه تاکنون ۷۶۵ هزار و ۶۳۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: پنج هزار و  ۷۷۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. ‌در حال حاضر ۶۴ شهرستان در وضعیت قرمز، ۲۷۸ شهرستان نارنجی و ۱۰۶ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.
انتهای پیام
captcha