کد خبر: 3940574
تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۰

تفكر مشترک و ثابت در امر آموزش كشور صورت گیرد

تفكر مشترک و ثابت در امر آموزش كشور صورت گیرد دبیركل شورای عالی آموزش و پرورش با تأكید بر اهمیت توجه به بحث آموزش در كشور اظهار کرد: باید یک تفکر و ایدئولوژی مشترک و ثابت در امر آموزش صورت گیرد، هر چند که این امر بسیار دشوار است.

به گزارش ایكنا از فارس، به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش فارس، محمود امانی‌تهرانی، دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش، امروز، 22 آذر در جلسه اعضای کمیته علمی همایش ملی آموزش در دوران کرونا به‌ میزبانی استان فارس که به‌صورت مجازی با حضور اعضای این کمیته برگزار شد، گفت: باید یک تفکر و ایدئولوژی مشترک و ثابت در امر آموزش صورت گیرد، هر چند که این امر بسیار دشوار است.

وی برگزاری همایش ملی آموزش در دوران کرونا كه به‌میزبانی استان فارس برگزار می‌شود، را فرصتی برای ترسیم و تبیین مدل و خط مشی آموزش و پرورش در ۲۰ سال آینده دانست و افزود: محورهای همایش ملی آموزش در دوران همه‌گیری کرونا همگی مسئله‌های اصلی آموزش و پرورش کنونی و چند دهه آتی است.

امانی‌طهرانی ادامه داد: امیدواریم این همایش فرصتی را فراهم کند که گروه‌های مختلفی با یک دید عمیق و وسیع وارد حوزه تحقیق شوند و به دور از محدودیت‌های کنونی برای آموزش و پرورش آینده طرح و تبیین مسئله کنند.

دبیركل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینكه در رابطه با این همایش باید ابتدا از خود بپرسیم آموزش و پرورش ۲۰ سال آینده چگونه خواهد بود و ما با چنین آموزش و پرورشی چه نسبتی خواهیم داشت، گفت: باید با صرف زمان و انرژی و یک نگاه بلند مدت فضایی برای تضمین کیفیت و تربیت چند بعدی و چند ساحتی دانش‌آموزان ایجاد کنیم.

وی با تصریح اینکه آموزش در دوران کرونا در ۳ سطح در حال انجام است، گفت: سطح اول به‌عنوان سطح عمومی کشور با هدف روشن نگه داشتن چراغ آموزش کشور به‌صورت آموزش‌های غیر حضوری در حال برگزاری است.

امانی‌طهرانی ادامه داد: لایه دوم این امر اقداماتی است که به‌وسیله وزارت آموزش و پرورش در حال انجام است تا بستر حداقلی اولیه را ارتقا دهد اما لایه اصلی و عمیق‌تر مسئله این است که باید فضایی از جنس تضمین و ارتقا کیفیت با توجه به سطوح بالای رشد و یادگیری و تربیت تمام ساحتی دانش‌آموزان با دغدغه‌مندی، تانی و پشتکار ایجاد کنیم.

یادآور می‌شود، همایش ملی آموزش در دوران کرونا در روزهای 13 و 14 اسفندماه 99 به‌میزبانی آموزش و پرورش فارس برگزار خواهد شد.

انتهای پیام
captcha