مسئول دارالقرآن امام علی(ع) استان همدان از راهیابی هشت نفر از این مجموعه به مسابقات سراسری قرآن نیروی انتظامی خبر داد.
سجاد محمدینوا، مسئول دارالقرآن امام علی(ع) استان همدان در گفتوگو با ایکنا از همدان، با بیان اینکه بیستوپنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن نیروی انتظامی از امروز، 25 آذرماه آغاز و تا 27 آذرماه ادامه خواهد یافت، گفت: هشت نفر از کارکنان پایور خانم و آقا و سربازان وظیفه به این مسابقات راه یافتند.
وی تصریح کرد: حبیبالله زارعی در رشته حفظ پنج جزء، مجید کریمآبادی، محمود داوریان، جواد سلگی و محمد محققی در رشته حفظ ۱۵ جزء، محمود کهوند و در رشته قرائت تحقیق، نرجس کرمی در رشته قرائت تحقیق و حفظ ۱۵ جزء و نجمهالسادات تالهی در رشته حفظ ۱۵ جزء به مسابقات سراسری راه یافتند.
محمدی نوا ادامه داد: راهیافتگان به مسابقات سراسری در دارالقرآن امام علی(ع) حضور یافته و بهصورت تلفنی و ویدئوکنفرانس با منتخبان سایر استانها به رقابت میپردازند.
وی یادآور شد: این مسابقات در رشتههای اذان، قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ سه جزء، حفظ پنج جزء حفظ 10 جزء و درک مفاهیم سطح یک و دو در حال برگزاری است.
انتهای پیام