تصمیم دولت دانمارک برای جداسازی آماری مهاجران مسلمان
کد خبر: 3941219
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۳

تصمیم دولت دانمارک برای جداسازی آماری مهاجران مسلمان

دانمارک قصد دارد مهاجران مسلمان و فرزندان آن‌ها را به طور جداگانه در آمار رسمی، از جمله در آمار منتشر شده در زمینه جرایم و اشتغال طبقه‌بندی کند.

به گزارش ایکنا به نقل از The Local Denmark، این طرح دولت دانمارک، مورد حمایت  ماتیاس تسفای (Mattias Tesfaye)، وزیر مهاجرت و ادغام دانمارک  است. وی از جدایی آماری افراد با ریشه‌های خاورمیانه و آفریقای شمالی و کسانی که از پاکستان و ترکیه آمده‌اند، حمایت کرده است.

تسفای تأکید کرده که طبقه‌بندی افراد براساس کشورها برای درک بیشتر ریشه‌های وقوع جرم مفید است.

وی به روزنامه دانمارکی برلینگسك (Berlingske) گفت: ما به اعداد صادقانه‌تر نیاز داریم و اگر این ارقام را در معرض دید قرار دهیم بحث ادغام جمعیتی سودمند خواهد بود. این نشان می‌دهد که در دانمارک واقعاً با افرادی از آمریکای لاتین و خاور دور آمده‌اند مشکلی نداریم، با افرادی که از خاورمیانه و شمال آفریقا هستند، مشکل داریم.

برخی از وزرا در دولت دانمارک از این نظرات حمایت کردند اما برخی دیگر آنها را تفرقه‌افکن توصیف کردند.

یک تحلیل که در ماه ژانویه 2020 (اوایل دی ماه 1398) منتشر شد، نشان داد که حدود 4.4 درصد از جمعیت دانمارک مسلمان هستند.

دانمارک در آمار رسمی مهاجرت خود بین مردمی که از کشورهای غربی به دانمارک مهاجرت کرده و و غیر غربی تفاوت قائل می‌شود.

دانمارک کشورهای عضو اتحادیه اروپا، آندورا، استرالیا، کانادا، ایسلند، لیختن اشتاین، موناکو، نیوزیلند، نروژ، سان مارینو ، سوئیس ، بریتانیا، ایالات متحده و واتیکان را غربی می‌داند.

به گفته مسئولان دانمارکی مردان جوان از کشورهایی در قالب دسته‌بندی MENAPT که مخفف «خاورمیانه، شمال آفریقا، پاکستان و ترکیه» نسبت به سایر کشورهای غیر غربی بیشتر مرتکب جرم می‌شوند و نسبت به سایر افراد بیکارترند.

انتهای پیام
captcha