کد خبر: 3945417
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۹

سردار دل‌ها معلم عملی آموزه‌های انقلاب بود

سردار دل‌ها معلم عملی آموزه‌های انقلاب بود مسئول سازمان بسیج فرهنگیان فارس با تأكید بر اینكه شهید سلیمانی قبل از آنکه پاسدار انقلاب باشد، معلم عملی آموزه‌های انقلاب بود، گفت: شهید سلیمانی یک هنر پیشه حقیقی و یک روایتگر صدیق برای صدور انقلاب بود.

به گزارش ایكنا از فارس، ناصر جوکار، مسئول سازمان بسیج فرهنگیان فارس امروز، 14 دی‌ماه در نشست وبیناری با فرهنگیان شهرستان‌های استهبان و نی‌ریز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید سلیمانی گفت: این شهید سعید، یک مجاهد، عارف، عابدی بود که برای ما ناشناخته اما برای واشنگتن، تلاویو و لندن کاملا شناخته شده بود.

وی افزود: شهادت این یگانه دوران، برای او قصه پیله و پروانه و برای ملت، غصه ماندن میان در و دیوار بود و چه خورشیدهای درخشانی که به تاریخ این انقلاب سنجاق نشده‌اند، بلکه خود تاریخ انقلابند.

جوكار بیان كرد: امروز این ما هستیم و بار رسالتی سترگ از شهادت نفس زکیه بر دوشمان  لذا اولین مأموریت ما آن است که اجازه ندهیم از این شهید تندیسی ساخته شود که صرفاً محترم باشد، اما در سکوت باشد.

مسئول بسیج فرهنگیان فارس با بیان اینكه شهید سلیمانی یک شخصیت تمام ساحتی بود که مصداق حقیقی زاهد شب و شیر روز بود، گفت: شهید سلیمانی متعلق به هیچ جناح و حزبی نبود و حتی متعلق به صرفاً جهان تشیع و عالم اسلام نبود که متعلق به تمام ملل آزاده دنیا و جمیع مظلومان و ستم دیدگان و احرار عالم بود.

وی با تصریح اینكه وجود این شهید آنگاه تمام عالم را فرا گرفت که شیشه عطر وجودش شکسته شد و رایحه این گل خوشبوی فراگیر شد، گفت: شهید سلیمانی قبل از آنکه پاسدار انقلاب باشد، معلم عملی آموزه‌های انقلاب بود. او تربیت شده مقام معلم بود و با عمل معلمی خود، صاحب یک مکتب تربیتی در عرصه تعلیم و تربیت شد لذا او از آسمان نازل نشده بود که تربیت یافته آموزه‌های امامین انقلاب بود.

جوكار با تأكید بر اینكه شهید سلیمانی لکوموتیو عملگرای تربیت دینی بود، گفت: شهید سلیمانی به مریدان خود آموخت که محال است کسی بدون صبر و استقامت از اهالی بهشت شود و جز با مرکب صبر نمی‌توان به مقصد حقیقی رسید، چرا که قرآن کریم، این نامه سرگشاده دادار هستی به آفرینش و بشریت، بسیار بر صبر و صلاه استعانت جسته است. از طرفی او به ما آموخت که کوفی بودن یعنی شعار دادن و هزینه ندادن.

مسئول بسیج فرهنگیان فارس تأكید كرد: شهید سلیمانی در سه جبهه دفاع مقدس، مبارزه با اشرار و عرصه فرامرزی جنگید و آرایش جبهه مقاومت را از شرق هند تا غرب افریقا به نفع انقلاب اسلامی برهم زد و طرحی نو درانداخت.

وی شهید سلیمانی را مصداق آیه 17 سوره رعد «... مَا ینْفَعُ النَّاسَ فَیمْكُثُ فِی الْأَرْضِ...؛ ... ولى آنچه به مردم سود مى ‏رساند در زمین [باقى] مى‏ ماند...» دانست و افزود: این شهید بزرگوار هرگز صرفاً به بعد فیزیک جنگ نپرداخت که با امتزاج بعد متافیزیک جنگ، زمینه‌ای را برای تربیت عملی جوانان فراهم کرد.

جوكار یادآور شد: شهید سلیمانی معتقد بود که آرزوی شهادت باید خروجی بعد تربیت دینی باشد و محصول فداکاری‌های معلم باید شوق شهادت در وجود دانش‌آموز باشد.

وی با بیان اینكه شهید سلیمانی یک هنر پیشه حقیقی و یک روایتگر صدیق برای صدور انقلاب بود و یک چریک عقیدتی  و سلسله‌جنبان فرماندهان نهضت‌های آزادی‌بخش در تمام جهان بود، گفت: این دیپلمات انقلابی با پاره‌ای جگر و قطعات بدن خود، بشر مدرنیته و پست مدرن و انسان اومانیسم را برای همیشه به چالش کشید و چشمه جدیدی از هنر تربیت را اقامه کرد. او هرگز بدون احرام تفکر زبان نگشود و پیش از شهادت، شهید شده بود.

مسئول بسیج فرهنگیان فارس با تأكید بر اینكه سند تحول بنیادین، رساله تئوریک نظام تربیت رسمی و عمومی و شهید سلیمانی، رساله عملی نظام تربیتی انقلاب است، گفت: مهم‌ترین رمز بقا و مانایی این شهید آن است که بذر وجود این انسان الهی در زمین ولایت روییده بود. او حقیقتی شبیه افسانه بود و نه رستم روئیایی شاهنامه که رستم حقیقی و واقعی و ملی این ملت بود.

انتهای پیام
captcha