کد خبر: 3945459
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۹

رویداد «سکوی پرتاپ» فرصتی برای تجاری‌سازی ایده‌های نوآورانه است

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان یزد گفت: رویداد «سکوی پرتاپ» در استان یزد فرصتی ویژه برای شکوفایی و تجاری‌سازی ایده‌های نوآورانه و فناورانه است.

رویداد «سکوی پرتاپ» فرصتی برای تجاری‌سازی ایده‌های نوآورانه استبه گزارش ایکنا از یزد، محمد سپهر، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان یزد، امروز، 14 دی‌ماه در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری رویداد سکوی پرتاپ 100 استارتاپ در استان اظهار کرد: همه کشورهایی که در زمینه اکوسیستم نوآوری فعال بودند و موفقیت‌هایی کسب کرده‌اند، بستر را برای اجرایی شدن ایده‌ها فراهم کردند، یکی از الزامات اکوسیستم نوآوری حوزه مالی است که رسالت صندوق پژوهش و فناوری استان در این زمینه است و در این رویداد نیز نیاز به همکاری پارک علم و فناوری و دیگر مجموعه‌های دانشگاهی هستیم.

وی ادامه داد: این رویداد فرصتی است که تعدادی سرمایه‌گذار تخصصی در استان، استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان و فرصت سرمایه‌گذاری در این زمینه را رصد کنند و یک فرصت طلایی نیز برای این استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های نوآور و دانش بنیان استان است که با ارائه ایده‌های خود به جذب سرمایه‌گذار بپردازند.

سپهر افزود: قطعا حضور سرمایه‌گذاران در این رویداد و سرمایه‌گذاری آنها تنها مادی نیست و علاوه بر آورده مالی، با توجه به تجربه و حضوری که در بازار دارند، می‌توانند سرمایه غیرمادی برای شرکت‌ها به همراه داشته باشند و فرصتی برای شرکت‌های نوآور فراهم شده که خود را ارزیابی کنند و به آمادگی جذب سرمایه دست یابند و تلاش نیز داریم که استارت‌آپ‌های استان که قابلیت جذب سرمایه دارند به این رویداد هدایت شوند.

وی این رویداد را فرصتی ویژه برای شکوفایی و تجاری‌سازی ایده‌های نوآورانه و فناورانه دانست و بیان کرد: یکی از بهترین راه‌های حفظ نخبگان سرمایه‌گذاری روی ایده‌های جوانان استان است، در نظر داریم پس از برگزاری این رویداد در مدت کوتاهی نهایتا هشت ماه آینده مجدد این نوع رویداد را برگزار کنیم.

محمدمهدی لطفی‌پور، رئیس پارک علم و فناوری یزد نیز در این نشست گفت: مجموعه دانش بنیان برکت، صندوق‌های تخصصی سرمایه‌گذاری نوآوری و سایر صندوق‌های کشوری کاروانی از مدت‌ها پیش تحت عنوان کاروان سرمایه‌گذاری 100 استارتاپ راه‌اندازی کردند که در برخی استان‌ها برگزار شده و هم اکنون این کاروان به یزد رسیده است.

وی ادامه داد: پیام مجموعه 100 استارت آپی سکوی پرتاب استان یزد این است که هر مجموعه‌ای که ایده نوآورانه‌ای دارد، نباید به دلیل عدم تامین مالی و نبود سرمایه بر زمین بماند و اگر این پیام را بپذیریم، دامنه گسترده‌ای از پذیرش ایده‌ها صورت می‌گیرد که قابل توجه است، بنابراین هدف اصلی این رویداد این است که هیچ ایده خوبی بر زمین نماند.

رئیس پارک علم و فناوری یزد عنوان کرد: ایجاد شور و نشاط در تیم‌های استارت آپی با توجه به اینکه جامعه طی یک سال اخیر درگیر بیماری کرونا بوده و ممکن است در این مدت غیرفعال شده باشند و یا انگیزه خود را از دست داده باشند این رویداد می‌تواند خاستگاه فعالیت و ایجاد نشاط و انگیزه در آنها و رونق گرفتن این فضا باشد.

عرفان عزیزپور، مدیر اجرایی رویداد سرمایه‌گذاری 100 استارت آپ نیز در این نشست گفت: 100 استارت‌آپ حدود یک سال گذشته با ابتکار مجموعه دانش بنیان برکت تشکیل شده تا بتواند سرمایه‌های مجموعه‌های متعدد را جمع‌آوری کنند و ریسک سرمایه‌گذاری را کاهش دهند و تیم‌های استارت آپ از سرمایه بیشتری بهره‌مند شوند که در سه ماه گذشته 12 رویداد در کشور محقق شده و 36 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری اتفاق افتاده است.

وی ادامه داد: رویداد سرمایه‌گذاری سکوی پرتاب در اول بهمن ماه با همکاری صندوق پژوهش و فناوری استان یزد، پارک علم و فناوری و صندوق نوآوری و شکوفایی و حمایت مجموعه‌های دانشگاهی، شتابنده‌ها و مراکز فعال در این حوزه برگزار می‌شود که مهلت ثبت نام تمدید شده و شرکت‌ها و تیم‌های استارت‌آپی تا پایان هفته فرصت دارند که در این رویداد ثبت نام کنند.

عزیزپور گفت: تیم‌های استارتاپی می‌توانند برای ارسال طرح‌های کسب و کاری خود و اطلاع بیشتر از رویداد، به سایت 100 استارتاپ به آدرس 100startups.ir مراجعه کنند و با مشارکت خود جریان خوبی از سرمایه‌گذاری خطرپذیر و استارآپی استان رقم بزنند.

انتهای پیام
captcha