به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 19، دیوارنگاره شهید سجاد زبرجدی، اولین شهید مدافع حرم منطقه 19 طی مراسمی با حضور خانواده شهید، شهردار و مدیران شهرداری منطقه، شورایاران، فرمانده سپاه ناحیه ابوذر، حجت الاسلام موسوی هشترودی و مدیر کل امور ایثارگران شهرداری تهران برگزار شد.
در این مراسم، علی توکلی شهردار منطقه 19 به تقارن آئین رونمایی از دیوارنگاره شهید سجاد زبرجدی با ایام فاطمیه و سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی اشاره کرد و این اقدام را گام دیگری در راستای زنده نگه داشتن یاد شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دانست.
وی به اهمیت خدمت به شهروندان پرداخت و گفت: بهترین راه عمل به وصیت شهدا و ادامه راه آنان، خدمت به مردم است که بیشک رضایت خداوند را نیز به همراه خواهد داشت.
رضا جلالی، مدیرکل امور ایثارگران شهرداری تهران نیز از دیگر سخنرانان این مراسم بود که خدمات شهرداری منطقه 19 را در اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت بسیار شایسته دانست و از ادارات زیباسازی و امور ایثارگران منطقه در ترسیم این دیوارنگاره به عنوانی یادگاری ارزشمند قدردانی کرد.
جلالی، خدمت بیمنت به ایثارگران وشهیدان را توفیقی الهی دانست که از جمله آنها برگزاری یادمان شهدا و جمعآوری آثار آنان در قالب 352 کتاب بوده است.
سرهنگ احمد یوسفپور، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ابوذر نیز در این مراسم حاضر شد و با تقدیر از شهردار و مسئولان این شهرداری در اجرای این طرح مقدس، از اتفاق خوب دیگری در این منطقه خبر داد و گفت: پیش تر از این نیز شاهد افتتاح مقبره شهدای بوستان شقایق به عنوان مأوایی برای انقلابیون و جاماندگان عرصه ایثار و مقاومت بودهایم.
وی به اقدامات صورت گرفته برای مقابله با کرونا و اجرای موفقیتآمیز طرح شهید سلیمانی در قالب راهاندازی هشت ایستگاه سلامت پرداخت و کاهش مرگ و میر ناشی از کرونا در این منطقه را از تأثیرات و نتایج این طرح دانست.
در پایان این مراسم که حجتالاسلام طاها موسوی هشترودی، شورایاران و شهروندان این منطقه نیز حضور داشتند، ضمن تجلیل از مادر شهید سجاد زبرجدی، از دیوارنگاره این شهید معزز رونمایی شد.
براساس این گزارش، دیوارنگاره شهید سجاد زبرجدی اولین شهید مدافع حرم منطقه 19 با هدف تداعی یاد و خاطره این شهید معزز، بر دیوار ملک مشرف به بزرگراه شهید تندگویان (در محله شهرک بستان) با همکاری سازمان زیباسازی شهر تهران نقاشی شده است.
انتهای پیام