کد خبر: 3946636
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۲

مشاركت 2 هزار میلیاردی خیران كشور به مدرسه‌سازی / بخاری‌های گازی جمع‌آوری می‌شوند

رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس كشور با بیان اینكه خیران مدرسه‌ساز همواره خدمات و كمك‌های زیادی به آموزش و پرورش كرده‌اند،‌ گفت: این خیران تنها در طی سال گذشته یك هزار و 550 میلیارد تومان آورده داشته‌اند كه این رقم در سال جاری به بیش از 2 هزار و 100 میلیارد تومان رسیده است.

مشاركت 2 هزار میلیاردی خیران كشور به مدرسه‌سازی / بخاری‌های گازی جمع‌آوری می‌شوند

به گزارش ایكنا از فارس، مهرالله رخشانی‌مهر، رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس كشور امروز، 20 دی‌ماه در حاشیه سفر 2 روزه به استان فارس از تخصیص 150 میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز و نوسازی مدارس استان در سال جاری از محل اعتبارات طرح نیمه تمام خیرین خبر داد و گفت: اگر خیر و نیك‌اندیشی پروژه‌ای را در مناطق روستایی به پیشرفت 30 درصد و در مناطق شهری به پیشرفت 50 درصد برساند، اداره نوسازی مدارس، تکمیل آن پروژه را بر عهده خواهد گرفت.

وی با تصریح اینكه اعتبارات نوسازی مدارس استان فارس به بیش از 200 میلیارد تومان خواهد رسید، از همكاری و همراهی خیرین مدرسه‌ساز در این امر قدردانی كرد و افزود: خیران مدرسه‌ساز همواره خدمات و كمك‌های زیادی به آموزش و پرورش كرده‌اند و تنها طی سال گذشته یك هزار و 550 میلیارد تومان آورده داشته‌اند كه این رقم در سال جاری به بیش از 2 هزار و 100 میلیارد تومان رسیده است.

رخشانی‌مهر اولویت اصلی این سازمان را برنامه‌ریزی جهت اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام مناطق دانست و افزود: دولت در كنار خیران مدرسه‌ساز برای اجرای پروژه‌های مشاركتی، اعتبارات خوبی تخصیص داده است كه در این راستا 2 هزار و 350 میلیارد تومان اعتبار در سال جاری میان پروژه‌های خیرساز مشاركتی توزیع شد.

معاون وزیر آموزش و پرورش در ادامه سخنان خود به اجرای طرح «آجر به آجر» در سال جاری در سازمان نوسازی مدارس اشاره كرد و گفت: تاكنون بیش از 200 هزار نفر از سراسر كشور در این طرح همكاری كرده‌اند و مسلماً هرچه مشاركت‌ها بیشتر شود، در آینده هم شاهد احداث مدارس بیشتر و بزرگتر خواهیم بود.

وی همچنین نقش مجمع خیرین مدرسه‌ساز را تاكنون خوب توصیف كرد و گفت: با توجه به رشد اعتبارات عمرانی کشور، اقدامات خوبی در مدرسه‌سازی و مقاوم‌سازی مدارس صورت گرفته است، به‌صورتی که طبق آخرین آمار، میانگین مدارس فرسوده و نیاز به بازسازی کشور حدود 19 و نیم درصد است.

رخشانی‌مهر در بخش پایانی سخنان خود با بیان اینكه از سال 92 شروع به جمع‌آوری بخاری‌های نفتی در سطح مدارس كشور كرده‌ایم، گفت: بحمد الهی جمع‌آوری بخاری‌های نفتی در مدارس با موفقیت همراه بود و اکنون در حال جمع‌آوری بخاری‌های گازی هستیم.

انتهای پیام
captcha