کد خبر: 3951024
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۶

بزرگداشت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی در مجتمع آموزش عالی فقه

آیین بزرگداشت سالروز ورود تاریخی امام خمینی(ره) به ایران و آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی در جوار حجره مقام معظم رهبری و با حضور استادان و کارکنان مجتمع آموزش عالی فقه وابسته به جامعةالمصطفی(ص) العالمیة برگزار شد.

به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین علی رحمانی سبزواری، استاد جامعةالمصطفی(ص) العالمیة طی سخنانی ضمن ارائه تفسیر مختصری از روز ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ بیان کرد: تمام تفاسیر درباره انقلاب اسلامی، بر قدرت تأثیرگذار رهبر کبیر انقلاب اسلامی تأکید و اذعان دارند.

استاد مجتمع آموزش عالی فقه افزود: پس از پانزده سال تبعید، امام خمینی(ره) بزرگ‌ترین اجتماع تاریخی جهان را تا آن روز رقم زدند و جمعیتی به طول هفده کیلومتر حضور به هم رسانده، سرآغاز پیروزی انقلاب اسلامی را جشن گرفتند.

وی با بیان اینکه در این روز، همه ملت ایران بر نفی نظام طاغوتی تأکید داشتند، تصریح کرد: استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی، شعار اصلی ملت بود که در عصر پریشانی و حیرت دشمنان اسلام و ملت سر داده می‌شد.

حجت‌الاسلام رحمانی سبزواری تأثیرگذاری مردم بزرگ را بر جامعه بشری، برجسته‌ترین ریشه تعمیق رویداد‌های انقلاب اسلامی برشمرد و اذعان کرد: عشق به امام(ره) فراتر از زمان بود و نفس قدسی و آن بزرگ مرد الهی همچنان ادامه دارد که نشان‌دهنده عظمت امام خمینی(ره) است.

وی با بیان اینکه تأثیرگذاری، در نفوس، عقل و قلب صورت می‌گیرد، افزود: امام خمینی(ره) با آراستگی، عمل صالح، نیروی ایمان و سخنان حکیمانه، در هر سه عرصه نفوس، عقل و قلب تأثیرگذار بودند و سخنان حکیمانه شان عقول را اقناع می‌کرد.

استاد مجتمع آموزش عالی فقه با تأکید بر اینکه صداقت، پاکی، ایمان و عدالت، در عشق آفرینی در ملت ایران بسیار مؤثر بود، اظهار کرد: امام خمینی (ره) همچون مقتدای خویش اباعبدالله الحسین(ع)، در صحنه عشق آفرینی کربلائیان خوش درخشیدند.

حجت‌الاسلام رحمانی سبزواری بر ادامه راه مردان الهی و دعوت مردم به سوی حق تأکید کرد و یادآور شد: در دورانی که دشمن بر ملت ایران، سلطه سیاسی، اقتصادی، نظامی، فرهنگی و علمی داشت، امام خمینی(ره) با نیروی ایمان و همراهی ملت، تمام سلطه‌ها را تحت‌الشعاع قرار دادند و سلطه دشمنان را بر ملت ایران در هم ریختند.

یادآور می‌شود، حضور استادان و همکاران در حجره مقام معظم رهبری و تجدید میثاق با آرمان‌های امام (ره) و رهبری بخشی از این برنامه بود.

 

انتهای پیام
captcha