کد خبر: 3953337
تاریخ انتشار : ۲۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۷

22بهمن؛ جلوه‌ای دیگر از حماسه حضور انقلابی مردم البرز

مراسم باشکوه چهل و دومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در تمام شهرستان‌های البرز آغاز شده است و ساکنان ایران کوچک بار دیگر حماسه آفریدند.

22بهمن؛ جلوه‌ای دیگر از حماسه حضور انقلابی مردم البرز

به گزارش ایکنا از البرز، مراسم چهل و دومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در تمام شهرستان‌های استان البرز همزمان با سراسر کشور از ساعت ۱۰ صبح امروز آغاز شده است.

امسال راهپیمایی ۲۲ بهمن به خاطر شیوع کرونا و لزوم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به صورت خودرویی و موتوری برگزار می‌شود.

این آئین از سه مسیر میدان والفجر، سه‌راه رجایی‌شهر و تالار شهیدان نژادفلاح تا میدان سپاه آغاز می‌شود و در نهایت حرکت خودروها به سمت میدان جمهوری ادامه پیدا می‌کند، سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و معاون رئیس جمهور سخنران این مراسم خواهد بود.

مراسم راهپیمایی کاروان‌های خودرویی و موتوری امسال البرز با سردادن شعارهای انقلابی «۲۲ بهمن یوم‌الله - یوم‌الله» و «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» همراه است.

مردم ولایتمدار البرز اعم از زن و مرد، پیر و جوان با فریادهای الله‌اکبر، خامنه‌ای رهبر، مرگ بر ضد ولایت‌فقیه، مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل و با حمل دست‌نوشته‌ها بار دیگر خروش انقلابی خود را به رخ دشمنان نظام ایران اسلامی کشیدند.

مردم ایران کوچک از مسیرهای تعیین شده با سردادن شعار و در دست داشتن شعارنوشته‌هایی حاوی تصاویر امام خمینی(ره)، رهبر معظم انقلاب اسلامی، شهید حاج قاسم سلیمانی، شهید فخری زاده و سایر شهدای گران‌قدر در یک نظم و شکوه خاص خودرویی و موتوری در حال حرکت به سمت میادین مشخص‌شده برای سخنرانی یوم‌الله ۲۲ بهمن هستند.

حضور گسترده اقشار مختلف از جمله تشکل‌های دانش‌آموزی، دانشجویان، خانواده معظم شهدا، فرهنگیان، کارمندان، کارگران، هنرمندان و ورزشکاران، خبرنگاران، احزاب، تشکل‌های سیاسی و مسئولان همچون سال‌های گذشته به شکوه این مراسم افزوده است.

انتهای پیام
captcha