کد خبر: 3953701
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۹

چلچراغ شیراز به میزبانی ماه دعا رفت

چلچراغ شیراز به میزبانی ماه دعا رفت همزمان با فرا رسیدن ماه رجب‌المرجب، ماه دعا برنامه‌های فرهنگی و مذهبی متنوعی در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) تدارك دیده شده است.

حجت‌الاسلام احمد سلامی، معاون فرهنگی و تبلیغات اسلامی آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) در گفت‌وگو با ایكنا از فارس، ضمن تبریك فرا رسیدن ماه رجب‌المرجب، ماه دعا و مناجات مقربان درگاه ربوی گفت: به‌ مناسبت این ایام فرخنده ویژه برنامه‌های فرهنگی و مذهبی متعددی در این حرم مطهر تدارك دیده شده است.

وی افزود: نخستین روز ماه رجب‌المرجب مزین به نام امام محمد باقر(ع)، پنجمین اختر تابناك آسمان امامت و ولایت است كه به این مناسبت از شب گذشته جشن‌های خود را با رعایت پروتكل‌های بهداشتی آغاز كردیم.

سلامی با بیان اینكه این جشن‌ها با سخنرانی مذهبی و مولودی‌خوانی همراه هستند، گفت: شب گذشته، 24 بهمن‌ماه بعد از نماز مغرب و عشاء مراسم سخنرانی مذهبی با سخنرانی حجت‌الاسلام سجادی، مدرس حوزه و دانشگاه و همچنین مولودی‌خوانی فرخی، یكی از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) در این حرم مطهر برگزار شد.

معاون فرهنگی و تبلیغات اسلامی آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) ادامه داد: این برنامه‌های جشن و سرور امروز هم با اجرای مولودی‌خوانی بعد از نمازهای یومیه و همچنین نقاره‌زنی و برپایی سفره صلوات ادامه می‌یابند.

وی اظهار كرد: در این ماه مبارك مناسبت‌های مذهبی بزرگ و فرخنده‌ای نظیر سالروز ولادت مولای متقیان، حیدر كرار، امیرالمؤمنین علی(ع)؛ ایام‌البیض و روزهای اعتكاف، سالروز بعثت نبوت حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی(ص) را در پیش‌رو داریم كه به‌مناسبت هر كدام از این مناسبت‌های ویژه‌برنامه‌های متعددی را در این حرم مطهر اجرا خواهیم كرد و در آینده این ویژه‌برنامه‌ها اعلام خواهند شد.

سلامی اظهار كرد: همچنین اجرای مسابقات كتابخوانی اینترنتی، مسابقات فرهنگی ویژه كودكان و نوجوانان، برپایی محافل قرآنی با رعایت پروتكل‌های بهداشتی از جمله برنامه‌هایی هستند كه به‌ مناسبت‌های مختلف این ماه فرخنده و مبارك در این حرم مطهر اجرا خواهیم كرد.

انتهای پیام
captcha