کد خبر: 3954965
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۵

اخذ مجوز راه اندازی مرکز آموزش زبان فارسی در دانشگاه قم

رئيس اداره امور دانشجويان بین‌المللی دانشگاه قم گفت: دانشگاه قم با تکمیل چرخه خدمات، تمامی خدمات مورد نیاز دانشجویان بین‌المللی دانشگاه قم را به صورت بومی ارائه می‌دهد.

اخذ مجوز راه اندازی مرکز آموزش زبان فارسی در دانشگاه قمبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه قم، سید عباس هاشمی‌زاده اظهار کرد: حدود دو سال تقاضای مبنی بر اخذ مجوز آموزش زبان فارسی به دانشجویان بین‌المللی توسط دانشگاه قم داده‌شده بود که در این راستا تلاش‌های فراوانی از سمت این اداره صورت گرفت و برای رسیدن به نتیجه رایزنی‌های فراوان و جلسات بی‌شماری با مسئولین در سازمان امور دانشجویان انجام شد.

رئيس اداره امور دانشجويان بین‌المللی دانشگاه قم ادامه داد: طی سفر مدیرکل امور دانشجویان بین‌المللی سازمان دانشجویان، به استان قم بازدیدی از زیرساخت‌های دانشگاه قم صورت گرفت و جلساتی مرتبط با صدور مجوز آموزش زبان فارسی به دانشجویان خارجی با حضور اعضای هیئت‌علمی دانشگاه قم به‌خصوص اعضای گروه زبان و ادبیات فارسی تشکیل شد.

رئيس اداره امور دانشجويان بین‌المللی دانشگاه قم افزود: این طرح پیشنهادی هم مورد استقبال مدیرکل امور دانشجویان بین‌المللی و هم کارشناسان وزارت علوم قرار گرفت و مجوز مربوطه صادر شد.

وی تصریح کرد: با توجه به سیاست‌های لازم‌الاجرا و گسترش زبان فارسی در تمام دنیا هر استان نیاز به یک مرکز آموزش زبان فارسی به اتباع خارجی و دانشجویان بین‌المللی دارد.

مسئول نمایندگی امور کنسولی دانشجویان بین‌المللی استان قم گفت: لازم به ذکر است که با تکمیل شدن این چرخه در دانشگاه قم، می‌توان گفت که تمام خدمات مربوط به دانشجویان بین‌المللی در دانشگاه قم به‌صورت بومی‌سازی شده چه در موارد کنسولی، چه در بحث پذیرش، چه در بحث آموزش زبان فارسی و سایر خدمات برای تمامی دانشجویان به وجود آمد.

رئيس اداره امور دانشجويان بین‌المللی دانشگاه قم ادامه داد: این دانشجویان تاکنون زبان فارسی را به‌صورت پراکنده و در آموزشگاه‌های محدود فرامی‌گرفتند که گاهی این آموزشگاه در مراکز خود استان قم بود و در برخی موارد نیز مجبور به مراجعه به استان‌های دیگر به‌خصوص استان تهران می‌شدند.

وی در پایان یادآور شد: حدود دوهزار دانشجوی بین‌الملل در دانشگاه قم مشغول به تحصیل می‌باشند که خدمات ذکرشده باید به‌تمامی این عزیزان تعلق گیرد و دانشگاه قم در تلاش است که با ارائه این خدمات پذیرای بیشتری از دانشجویان بین‌المللی به عمل آید؛ ارائه این خدمات مختص دانشجویان دانشگاه قم نمی‌باشد و از سایر دانشگاه‌های استان نیز می‌توانند از این مرکز بهره‌مند شوند.

انتهای پیام
captcha