کد خبر: 3956838
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۷

5 خردسال همدانی لیسانس علوم قرآنی کسب کردند

مسئول جامعةالقرآن خردسالان واحد همدان از کسب لیسانس علوم قرآنی از سوی اعضای این مجموعه خبر داد.

5 خردسال همدانی لیسانس علوم قرآنی کسب کردندطاهره روشنیان، مسئول جامعةالقرآن خردسالان همدان، در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، اظهار کرد: طی سال‌های اخیر، پنج قرآن‌آموز همدانی که تحت آموزش مجموعه جامعةالقرآن واحد همدان بودند موفق به کسب لیسانس علوم قرآنی شدند.

وی یادآور شد: برای کسب لیسانس علوم قرآنی قرآن‌آموزان علاوه بر اینکه حافظ کل قرآن هستند باید تجوید، صوت و لحن ممتازی نیز داشته باشند.

روشنیان ادامه داد: برای کسب مدرک لیسانس، قرآن‌آموزان در دو مرحله آزمون کتبی و شفاهی شرکت می‌کنند که در هر دو باید حد نصاب نمره لازم را کسب کرده باشند.

مسئول جامعةالقرآن خردسالان واحد همدان گفت: در همدان دکترای علوم قرآنی در بین قرآن‌آموزان وجود ندارد چراکه یکی از شرایط لازم برای کسب این مدرک، وجود سابقه کاری 10 ساله در امور قرآنی است اما آقای مهدی برنده در آستانه دریافت مدرک فوق‌لیسانس علوم قرآنی است.

وی ادامه داد: برای کسب مدرک فوق‌لیسانس علوم قرآنی علاوه بر شرایط لازم برای کسب لیسانس، قرآن‌آموز باید در سه مرحله آزمون‌های لازم را ارائه دهد که تاکنون در رده سنی بزرگ‌سالان هیچ خانمی نتوانسته به این مدرک دست پیدا کند و در بخش آقایان مهدی برنده اولین آقا در رده سنی زیر 18 سال است که دو آزمون را برای کسب این مدرک با موفقیت پشت سر گذاشته و آمادگی لازم را برای شرکت در مرحله بعدی دارد.

انتهای پیام
captcha