کد خبر: 3957687
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۹

اتاق پیوندهای آسمانی؛ محلی برای ترویج ازدواج آسان

مدیرکل اوقاف البرز با اشاره به راه‌اندازی اتاق پیوندهای آسمانی در پنج امامزاده این استان، گفت: از سال 91 تاکنون یک هزار ازدواج آسان در این اتاق‌ها به ثبت رسیده است.

اتاق پیوندهای آسمانی؛ محلی برای ترویج ازدواج آسان

حجت‌الاسلام علی دشتکی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز، اظهارکرد: تشکیل خانواده در دین مبین اسلام بسیار مورد تاکید است و روایات زیادی از مقوله ازدواج وجود دارد که اهمیت این موضوع را در زندگی هر جوانی نشان می‌دهد اما گاهی تجملات و مشکلات عدیده‌ای بر سر راه ازدواج جوانان ایجاد می‌شود که ترجیح می‌دهند تشکیل خانواده را به زمان دیگری موکول کنند.

وی افزود: با گذشت زمان، تشکیل زندگی تفاوت‌های زیادی پیدا کرده است، در زمان‌های نه چندان دور زوجی که قصد تشکیل خانواده را داشتند پس از برگزاری مراسم خواستگاری و آشنایی، یک مراسم ساده برگزار می‌کردند و راهی خانه بخت می‌شدند اما به مرور آغاز زندگی مشترک دستخوش تغییراتی شد و تجملات و چشم و هم‌چشمی در ازدواج رخنه کرد و امروز آغاز یک زندگی مشترک آنقدر هزینه‌بر و سنیگن شده که بسیاری از جوانان توان پرداخت این هزینه‌ها را ندارند و نتیجه بالا رفتن سن ازدواج می‌شود.

این مسئول با تاکید براینکه مهم‌ترین چالش جوانان امروز اشتغال و ازدواج است، گفت: اگر بتوانیم در این زمینه به این گروه سنی کمک کنیم بخشی از آسیب‌های اجتماعی و مشکلات این بخش کاهش می‌یابد.

وی افزود: باید تلاش کنیم با دور ریختن رسوم غلط و نوظهور که مانعی در مسیر ازدواج ایجاد می‌کند ضمن معرفی الگوهای موفق دینی و اجتماعی روش‌های عملی و آسان را به جوانان بازگو کنیم.

دشتکی بیان کرد: ترویج ازدواج آسان در بین جوانان بهترین راهکار برای آغاز زندگی مشترک است، جوانانی که می‌توانند بسیار ساده و با یک مراسم به رنگ سادگی اما توام با همدلی زیر یک سقف بروند و سال‌ها در کنار هم خوشبخت باشند.

مدیرکل اوقاف البرز در ادامه با اشاره به راه‌اندازی اتاق پیوندهای آسمانی در پنج امامزاده این استان، گفت: اتاق‌های آسمانی از سال 91 راه‌اندازی شده‌اند و تاکنون بیش از یک هزار ازدواج آسان در این اتاق‌ها به ثبت رسیده است.

وی با بیان اینکه بیشتر از ۱۱۴ سکه در این اتاق‌ها برای مهریه تعیین نمی‌شود، افزود: باید فرهنگ ازدواج آسان را در جامعه ترویج دهیم و انتظار ما از واقفان، خیرین و کسانی که می‌توانند نسبت به فرهنگ‌سازی ازدواج آسان قدم بردارند این است که در صورت امکان بخشی از نیازها در این بخش را مرتفع کنند.

 

انتهای پیام
captcha