کد خبر: 3958480
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۱

مدیرعامل مؤسسه قاریان و حافظان یزد معرفی شد

حامد سلطانی، قاری ممتاز استان یزد به عنوان مدیرعامل مؤسسه قاریان و حافظان این استان معرفی شد.

مدیرعامل مؤسسه قاریان و حافظان یزد معرفی شدبه گزارش ایکنا از یزد، حامد سلطانی، قاری ممتاز استان یزد به عنوان مدیرعامل مؤسسه قاریان و حافظان این استان معرفی شد.

اولین دوره هیئت‌مدیره مؤسسه قاریان و حافظان استان یزد در سال ۱۳۹۷ با انتخاب محمدحسین صباغ، محمدرضا خوش‌قلب، کاظم میرزازاده، علی‌اکبر کاظمی، سیدماشاالله موسوی، حجت‌الاسلام گندمی، محمدعلی میرجلیلی به‌عنوان اعضای اصلی و همچنین محمدرضا حسینی بغدادآبادی به‌عنوان بازرس فعالیت خود را شروع کرد و امسال دومین هیئت‌مدیره با رأی اعضای مجمع و انتخاب محمدرضا خوش‌قلب، مهدی تقوایی، شهین ملکوتیان، سعید غفاریان، علی گندمی، محسن پاکدامن، مصطفی شایق به عنوان اعضای اصلی و همچنین امین کاظمی به عنوان بارزس شکل گرفت.

این مؤسسه در محل فرهنگسرای قرآن و عترت شهرداری یزد واقع در خانه وزیری با عضویت بیش از ۱۴۶ نفر از قاریان و حافظان استان در حال ارائه خدمت به جامعه قرآنی استان یزد است.

انتهای پیام
captcha