کد خبر: 3959855
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۹

نیازمند عزم همگانی برای رعایت پروتكل‌های بهداشتی در ایام نوروز هستیم

نیازمند عزم همگانی برای رعایت پروتكل‌های بهداشتی در ایام نوروز هستیم رئیس دانشگاه علوم پزشكی شیراز با اشاره به نزدیک شدن به ایام تعطیلات نوروز و آغاز سال نو، بر اهمیت رعایت بیشتر پروتکل‌های بهداشتی در این ایام تأکید کرد و گفت: در شرایط کنونی که روزانه شاهد افزایش آمارهای ابتلا و جان باختن بسیاری از هموطنان‌مان بر اثر کرونا هستیم، به یک عزم همگانی برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی نیاز داریم.

به گزارش ایكنا از فارس، مهرزاد لطفی، رئیس دانشگاه علوم پزشكی شیراز امروز، 25 اسفندماه در دویست و هشتاد و چهارمین نشست ستاد دانشگاهی مدیریت كرونا با تأکید بر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در واپسین روزهای سال و ایام تعطیلات نوروز، گفت: در شرایط کنونی که روزانه شاهد افزایش آمارهای ابتلا و جان باختن بسیاری از هموطنان‌مان بر اثر کرونا هستیم، به یک عزم همگانی برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی نیاز داریم.

ویف موضوع سلامت را بر هر امری مقدم دانست و از عموم مردم استان خواست تا با یک عزم همگانی، این اصل مهم در ایام نوروز نیز مورد غفلت قرار نگیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به بیش از یک سال تلاش و همت خانواده بهداشت و درمان استان برای تامین سلامت جامعه در سخت‌ترین شرایط بحرانی، تاکید کرد: مشارکت مردم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای حفظ سلامت جامعه، موجب به ثمر رسیدن این تلاش‌ها می‌شود.

لطفی با تقدیر از حمایت‌های مسئولان استان از کادر درمان در مسیر مقابله با کرونا، تصمیمات و اقدامات ستاد استانی مدیریت کرونا را هم راستا با تصمیمات ستاد ملی کرونا برشمرد که با هدف حفظ و ارتقای سلامت جامعه و مردم ابلاغ و اجرا می‌شود.

عبدالرسول همتی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز در این نشست، گزارشی از اقدامات این معاونت و مراحل واکسیناسیون کرونا و نحوه انجام آن بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی ستاد ملی کرونا و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارایه کرد.

وی اضافه کرد: با هماهنگی معاونت بهداشت دانشگاه و رؤسای مراکز بهداشت شهدای انقلاب و شهدای والفجر، چهار مرکز در شهر شیراز برای مراجعه گروه‌های پرخطر مانند سالمندان و افراد دارای بیماری خاص برای تزریق واکسن کرونا بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، مشخص شده است.

اورنگ ایلامی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشكی نیز در این نشست از افزایش ورودی و بستری در بیمارستان‌های مرجع کرونا خبر داد و آخرین وضعیت بیماران در بخش‌های عادی و ویژه را اعلام کرد.

انتهای پیام
captcha