کد خبر: 3960027
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۷

استناد به قرآن در کتاب وحدت‌بخش عالم شیعی ترکیه

استناد به قرآن در کتاب وحدت‌بخش عالم شیعی ترکیه کتاب «وحدت در اسلام» تألیف حسن قناعتلی، از علمای شیعه ترکیه به همت رایزنی فرهنگی ایران در آنکارا و با همکاری انتشارات اشراق ترکیه منتشر شد.

به گزارش ایکنا به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مؤلف در این کتاب با توجه به عوامل مذهبی، عقلی، تاریخی و فقهی به ریشه‌یابی اختلافات مذهبی پرداخته و با استفاده از آیات قرآن و احادیث مورد پذیرش مذاهب مختلف به تأکید قرآن کریم بر برقراری وحدت اسلامی اشاره کرده است.

در بخش دیگری از کتاب، مؤلف ضمن تأکید بر نگاه خوش‌بینانه اسلام به افراد و مسائل مختلف، به موضوع تکفیر پرداخته و نظرات علمای برجسته شیعه و سنی در این خصوص را بیان کرده است.

معرفی علمای برجسته از جمله حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری(مدظله العالی) که در راه وحدت تلاش کرده‌اند و دیدگاه‌های آنان از دیگر بخش‌های کتاب است.

انتهای پیام
خبرنگار:
زهرا نوکانی
captcha