کد خبر: 3965940
تاریخ انتشار : ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۵:۳۷

ثبت ۲۴ مورد وقف در سال گذشته در همدان

معاون امور فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان همدان از ثبت ۲۴ مورد وقف در سال گذشته در استان خبر داد و گفت: یک وقف در سال جاری در شهرستان همدان انجام گرفته اما هنوز نیت واقف مشخص نشده است.

ثبت ۲۴ مورد وقف در سال گذشته در همدانسیدعلی حسینی، معاون امور فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان همدان، در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، با بیان اینکه در سال گذشته ۲۴ مورد وقف از سوی واقفان خیراندیش همدانی اهدا شده است، اظهار کرد: ارزش این موقوفات به بیش از ۱۵ میلیارد تومان می‌رسد.

وی ادامه داد: وقف‌های انجام گرفته در سال گذشته اغلب در زمینه‌های ساخت حسینیه، برگزاری آیین‌های مذهبی شامل شادی و عزاداری برای ائمه اطهار (ع)، کمک به مستمندان و خانواده‌های بی‌سرپرست و رسیدگی به ایتام و نیازمندان بوده است.

معاون امور فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه همدان یادآور شد: در سال جاری هم یک مورد وقف انجام گرفته که در حال رایزنی با واقف در زمینه نیاز و کیفیت وقف هستیم.

حسینی اضافه کرد: وقف در سال جاری در شهرستان همدان انجام گرفته اما هنوز نیت واقف مشخص نشده است.

معاون امور فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان همدان گفت: با نهادینه کردن فرهنگ وقف بسیاری از مشکلات به‌ویژه موضوع ازدواج و مسکن جوانان رفع می‌شود همچنین همه افراد با هر سطح درآمدی می‌توانند در کار نیک وقف مشارکت کنند و منابع مالی زیاد، ملاک و معیار کمک‌رسانی نیست.

انتهای پیام
captcha