کد خبر: 3968060
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۳

شناسایی 552 بیمار کرونایی در همدان/ ثبت 18 مورد مرگ‌ومیر جدید

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا همدان از شناسایی 552 بیمار کرونایی در شبانه‌روز گذشته در استان خبر داد.

شناسایی 552 بیمار کرونایی در همدان/ ثبت 18 مورد مرگ‌ومیر جدیدمحمد طاهری، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، از شناسایی 552 بیمار کرونایی جدید در شبانه روز گذشته خبر داد و تصریح کرد: با شناسایی این افراد مجموع مبتلایان در بخش بستری به 14 هزار و 898 نفر و در بخش سرپایی نیز به 36 هزار نفر افزایش یافت.

وی یادآور شد: با ثبت 18 مورد مرگ و میر به علت کرونا در شبانه روز گذشته شمار مرگ و میر در استان به هزار و 921 مورد افزایش یافت.

طاهری ادامه داد: در شبانه روز گذشته 926 نفر به علت علائم تنفسی مشکوک به کرونا به اورژانس بیمارستان ها مراجعه کردند که 225 مورد در بخش عادی، 19 نفر در بخش آی سی یو و حال 59 نفر وخیم گزارش شده است.

وی تاکید کرد: همچنان شهرستان های ملایر با 2هزار و699 مورد، نهاوند با هزار و 968 مورد و شهرستان همدان با 5 هزار و 438 مورد بیشترین آمار مبتلایان را به خود اختصاص داده‌اند.

طاهری در بخش دیگری از سخنانش به اسیدپاشی بر روی خودروی یکی از پرسنل بیمارستان شهید بهشتی اشاره کرد و گفت: ظاهرا این موضوع شخصی بوده اما مراتب و شناسایی فرد مورد نظر در حال بررسی است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان تاکید کرد: در این حادثه خوشبختانه آسیبی جانی نبوده و فقط بدنه خودروی این پرسنل دچار آسیب شده است.

انتهای پیام
captcha