کد خبر: 3969997
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۲

حضور 35 البرزی در دوره ارزیابی اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن

رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی البرز از شرکت 35 نفر از حافظان البرزی در شانزدهمین دوره ارزیابی اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن‌ کریم خبر داد.

حضور 35 البرزی در دوره ارزیابی اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن

جواد ملازاده، رئیس امور قرآنی تبلیغات اسلامی البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز، اظهار کرد: فراخوان ثبت‌ نام در شانزدهمین دوره ارزیابی اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن‌ کریم از دوم اسفندماه  سال گذشته آغاز شده و به‌دلیل وجود مشکل در سایت تا ۱۱ فرودین‌ماه ادامه داشت.

وی با اشاره به اینکه در این آزمون حافظان ۱۰جزء، ۲۰ جزء، ۳۰ جزء می‌توانستند ثبت‌ نام کنند، افزود: در این مدت 35 نفر از حافظان البرزی موفق به ثبت‌ نام شدند.

این مسئول به زمان برگزاری آزمون اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن‌ کریم اشاره و بیان کرد: آزمون شانزدهمین دوره ارزیابی اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن همزمان با سراسر کشور روز جمعه، ۳۱ اردیبهشت‌ماه جاری به‌صورت متمرکز در دو حوزه امتحانی کرج برگزار خواهد شد.

ملازاده از برگزاری آزمون شفاهی برای پذیرفته‌شدگان مرحله کتبی این آزمون خبر داد و گفت: اطلاعات و زمان برگزاری آزمون شفاهی شانزدهمین دوره ارزیابی اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن از طریق اداره دارالقرآن‌کریم استان به اطلاع شرکت‌کنندگان خواهد رسید.

رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی البرز با اشاره به اعطای مدرک تخصصی به پذیرفته‌شدگان هر دو مرحله کتبی و شفاهی این آزمون اشاره کرد و یادآور شد: برای حافظان ۱۰ جزء دیپلم علوم قرآن و حدیث، ۲۰ جزء فوق دیپلم، ۳۰ جزء لیسانس اعطا خواهد شد.

انتهای پیام
captcha