خسرو محمدی، مدیر روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان همدان در گفتوگو با ایکنا از همدان، اظهار کرد: ظهر امروز، 30 اردیبهشت ماه مردم همدان با تجمع در صحن امامزاده عبدالله همدان اعتراضات خود را به رژیم غاصب صهیونیستی اعلام و از حقوق مردم مظلوم فلسطین دفاع کردند.
وی ادامه داد: در این برنامه که با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی برگزار میشود، حجتالاسلام احمدحسین فلاحی، نماینده مردم همدان در مجلس به سخنرانی پرداخت و ابعاد مختلف اقدامات رژیم صهیونیستی را برای مردم بازگو کرد همچنین کربلایی مصطفی میرزایی نیز در رثای مظلومیت کودکان و مردم فلسطین مداحی کرد.
محمدی اظهار کرد: این برنامه با همت اداره کل تبلیعات اسلامی استان همدان و با همکاری اداره اوقاف و با حضور حداکثری مردم برگزار شد و اقدامات اخیر رژیم صهیونیستی را در راستای کشتار کودکان فلسطینی و تجاوز به حقوق این افراد را محکوم کرد.
به گزارش ایکنا،رژیم صهیونیستی به علت شکستهای متعددی که از جبهه مقاومت خورده است، مجبور بود راهبردی را برای شکست خود پیش بگیرد که آک هم زیر آتش گرفتن کودکان بیگناه است.
انتهای پیام