به گزارش ایکنا، حجتالاسلام والمسلمین محمدصفر جبرئیلی، عضو هیئت علمی گروه کلام پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، در یادداشتی با عنوان «جامعیت حکیمانه» نگاهی گذرا به پیام مقام معظم رهبری به ملت فلسطین در پی پیروزی در جنگ ۱۲ روزه داشته است. متن این یادداشت به شرح زیر است:بسم الله الرحمن الرحیم
نگارنده از سیاسیکاری به دور و در سیاستورزی تهیدست است صرفا با نگاهی کلامی چند نکته در پیام معظمله در تاریخ ۳۱/۲/۱۴۰۰ به مردم مقتدر و مظلوم فلسطین توجه او را جلب کرده است. کلید واژه آن نکات «جامعیت» و عامل اصلی آنها را «حکمت» رهبر حکیم و فرزانه میداند و امیدوار است همیشه ایام بهویژه در گیر ودار انتخابات همیشه سرنوشتساز در جمهوری اسلامی و به طور خاص در انتخابات حساس پیش رو، این نکات بیش از پیش مورد توجه همگان به خصوص کاندیداهای محترم و هواداران دلسوز و دغدغهمند آنها نیز باشد.
۱. خدا و مردم: پیام با یادآوری عطیه الهی نصرت و عزت در حق مجاهدان آغاز شده و با حول و قوه خداوند متعال در غلبه بر امور به اتمام رسیده است. در متن پیام بر إعداد مستمر قوه توسط مردم و مطالبه از اضلاع متعدد و متنوع حیات سیاسی و اجتماعی بشر برای زمینهسازی تحقق آن تاکید شده است. همانگونه که براساس سنتهای الهی نصرت و عزت بدست اوست «لینصرالله من ینصره؛ حج:۴۰» براساس همان سنتها اعداد قوه «واعدوا لهم ماستطعتم من قوه؛ انفال: ۶۰» برعهده مردمان است.
2. میدان و دیپلماسی: همانگونه که مقاومت و آمادهسازی و حضور مقتدرانه درصحنه همیشگی است و تعطیلبردار نیست، ملاک و معیار در زمان آغاز و توقف درگیریها تشخیص بزرگان عرصه جهاد و سیاست است.
3. عقل وشرع: عقل سیاسی و تجربههای حکمرانی بیانگر مسئولیت و تکلیف دنیای اسلام اعم از ملتها و دولتها درقبال قضیه فلسطین است این حکم عقل و تجربه مورد تایید و تاکید شریعت است در نتیجه این وظیفه و مسئولیت دینی است. (نه صرفا مذهبی، سیاسی ومنطقهای ویا نژادی)
4. عزت و ذلت، پیروزی و شکست: عزت فلسطین و مردمانش، پیروزی مجاهدانش، زبونی و شکست رژیم غاصب و سردمدارانش و نفرت از دولتهای حامی و پشتیبانش.
5. مطالبه از وجدانهای بیدار در پیگیری مجازات عوامل مؤثر در جنایات گسترده کشتار کودکان وزنان فلسطینی.
6. مطالبه از ملتهای مسلمان برای مطالبه از دولتهای خود و پیگیری اقدامات مردمی در پشتیبانی مالی و سیاسی از فلسطین.
7. مطالبه از دولتهای مسلمان در صداقت و راستی در تقویت نظامی، پشتیبانی مالی، بازسازی زیرساختها و ویرانیها.
8. یکپارچگی فلسطین در مبارزه: مبارزه، جهاد و مقاومت فلسطین نه فقط در نوار غزه بلکه در قدس و کرانه باختری، اراضی ۴۸، اردوگاه، شیخ جراح و….
9. استقلال فلسطین: هرگونه تصمیمگیری برای آغاز و یا توقف درگیرهای باید توسط بزرگان جهادی و سیاسی آنجا تشخیص داده شود.
10. استقلال و اتحاد: آری فلسطین مستقل است و مستقل میماند و مستقل تصمیم میگیرد، اما برای پیروزی نهایی نیازمند اتحاد یک پارچه و یکسره دنیای اسلام در حمایت و پشتیبانی مالی، نظامی و سیاسی است این مهم باید توسط ملتها و دولتهای مسلمان به انجام برسد.
انتهای پیام